Ivalo4 Men's BUGrip - Black

Med pigger

Ivalo BUGrip® er en slitesterk og komfortabel vinterstøvel med varmt isolasjonsmateriale og BUGrip-såle med pigger for topp grep.

219.95 USD

11,3 kg CO2 ekv. per par

38% resirkulert materiale

9% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Ivalo BUGrip er en av de bestselgende skoene til Icebug noensinne. Denne versjonen har fått noen oppgraderinger, men er fremdeles like praktisk og lett som alltid. Overdelen er av vattert RipStop med god vannbeskyttelse. Isolasjonslaget er av 100 % resirkulert polyester. Ivalo er beskyttet mot snø og slaps av en sølebeskytter som går rundt hele den nederste delen av støvelen. Værbeskyttende glidelås i front gjør Ivalo enkel å ta på og av. ESS-stabilisator og mye rocker i forfoten gir en stabil plattform for raske og sunne føtter. Bred ergonomisk lest. Yttersålen med dynamiske pigger med karbidtupp gir selvtillit på is, men oppfører seg helt sivilisert på asfalt og andre underlag.
- BUGrip® yttersåle med 16 dynamiske stålpigger- Vannbestandig overdel- Bred ergonomisk lest
Bærekraftige høydepunkter:- BUGrip®-yttersålen inneholder 20% resirkulert gummi.- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- RipStop-tekstil i overdel er laget av bluesign®, solution dyed og 100% resirkulert GRS-sertifisert PET-polyestertekstil.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn
Artikkel nr:F13102-9A
Vekt:475 gram
Lest:Bred
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Tur
Innersåle:BIO-ECO NU-POLI GRS-sertifisert 70 % resirkulert polyuretan, fôret med Solution dyed Timbermesh av 100 % GRS-sertifisert resirkulert PET. Uttakbar.
Fôr:Fleece. 100 % resirkulert, bluesign® og solution dyed, GRS-sertifisert PET-polyestertekstil
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. ESS-stabilisator
Yttersåle:Gummi med BUGrip® pigger med tupp av karbidstål
Vannbeskyttelse:Vannavstøtende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se