Larvik Biosole - Bordeaux

Uten pigger

For de urbane friluftentusiastene.

79.95 USD

159.95 USD

16,9 kg CO2 ekv. per par

13% resirkulert materiale

44% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Den perfekte lette hikingskoen for den urbane eventyreren. Den middels høye overdelen er laget av oljet nubucklær med gode vannavstøtende egenskaper og stor slitestyrke. De vannavstøtende egenskapene kan også økes ved å påføre naturlig bivoks. Den er stabil og godt dempet for å støtte føttene på lengre dagsturer, og utstyrt med et yttersåledesign i en gummiblanding med fantastisk grep. Dette resulterer i den perfekte lette hikingskoen for små eventyr i nesten alle sesonger.
- Piggfri Biosole™- Vannbestandig- Ankelhøy støtte og beskyttelse
Bærekraftige høydepunkter:- Biosole™-yttersålen inneholder 62% naturgummi.- Overdel av DriTan™ oljet nubucklær som er gull-sertifisert av LWG.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.
Artikkel nr:H84005-0B
Vekt:360 gram
Lest:Normal
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Tur
Innersåle:BLOOM® Foam EVA, fôret med bluesign®, solution dyed tekstil laget av 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET polyestertekstil. Uttakbar.
Fôr:PET-polyester. 100 % resirkulert, bluesign®, solution dyed og GRS-sertifisert
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam.
Yttersåle:Biosole™, piggfri firesesongers gummi
Overdel:DriTan™ oljet nubuklær (LWG gull-sertifisert)
Vannbeskyttelse:Vannavstøtende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se