Larvik Hemp Biosole - Coffee/Black

Uten pigger

For den urbane oppdageren.

159.95 USD

14 kg CO2 ekv. per par

22% resirkulert materiale

45% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Dette produktet har to hovedfokus: Redusere bruken av plast i ytelsesorientert fottøy og gi et komfortabelt fotklima! Bruken av 100% hamp og polstring av ull i krage og pløse skaper gode varmeregulerende egenskaper; kjøler når føttene er varme og varmer når de er kalde. Det oljede Nubucklæret gjør støvelen vannavstøtende der det trengs mest og hampen er behandlet med et PFC-fritt DWR. De vannavstøtende egenskapene kan også økes ved å påføre naturlig bivoks. Larvik Hemp Biosole er en ufôret støvel for hverdagsaktiviteter og lett hiking, og øker brukstiden gjennom hele året. Den er stabil og godt dempet for å støtte foten gjennom lange dagsturer, og utstyrt med et yttersåledesign i en gummiblanding med fantastisk grep. Larvik er skoen for friluftsentusiaster som er opptatt av bærekraft.
- Piggfri Biosole™- Vannavvisende hamp og nubuck-overdel- Ankelhøy støtte og beskyttelse
Bærekraftige høydepunkter:- Biosole™-yttersålen inneholder 62% naturgummi.- Overdel av DriTan™ oljet nubucklær som er gull-sertifisert av LWG.- Deler av overdelen er laget av 100% hamp.- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.
Artikkel nr:H84003-0B
Vekt:270 gram
Lest:Normal
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Tur, Vandring
Innersåle:BLOOM® Foam EVA, fôret med bluesign®, solution dyed tekstil laget av 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET polyestertekstil. Uttakbar.
Snøring:Classic shoelaces
Fôr:PET-polyester. 100 % resirkulert, bluesign®, solution dyed og GRS-sertifisert
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam.
Yttersåle:Biosole™, piggfri firesesongers gummi
Overdel:DriTan™ oljet nubuklær (LWG gull-sertifisert) og 100% hamp
Vannbeskyttelse:Vannavstøtende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se