Nausta Biosole - Hazel

Uten pigger

En ufôret støvel i Chelsea-stil med fokus på komfort og bærekraft.

169.95 USD

18,6 kg CO2 ekv. per par

18% resirkulert materiale

49% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Nausta er det komfortable og bærekraftige valget blant alle Chelsea-støvlene på markedet. Basen for komforten ligger i mellomsålen, som er laget av BLOOM® Foam alger og BUGforce™: gir energiretur og langvarig demping for lange turer og aktiviteter. Nausta er enkel å ta på og av med store elastiske innlegg sideveis og midt på. Læret er oljet Nubuck fra Ecco og farget med DriTan-teknologi, noe som reduserer forbruket av vann, energi og kjemikalier i fargeprosessen. Oljebehandlingen gir gode vann- og søleavvisende egenskaper. Overdelen er veldig enkel og minimalistisk for å skape en sko som er lettstelt og derfor kan vare lenge. Nausta er den perfekte partneren hele året. En ufôret støvel i Chelsea-stil med fokus på komfort og bærekraft gjør denne til en helårsfavoritt. Match den med tykke ullsokker om vinteren og tynnere innersokker i de varmere månedene. Nausta er bærekraft på sitt beste.

FOR HVA: Urbane turer hele året.
- Piggfri Biosole™- Vannbestandig- Enkel å ta på foten
Bærekraftige høydepunkter:- Biosole™-yttersålen inneholder 62% naturgummi.- Overdel av DriTan™ oljet nubucklær som er gull-sertifisert av LWG.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.
Artikkel nr:H84002-0C
Vekt:380 gram
Lest:Normal
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Tur
Innersåle:BLOOM® Foam EVA, fôret med bluesign®, solution dyed tekstil laget av 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET polyestertekstil. Uttakbar.
Fôr:PET-polyester. 100 % resirkulert, bluesign®, solution dyed og GRS-sertifisert
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam.
Yttersåle:Biosole™, piggfri firesesongers gummi
Overdel:DriTan™ oljet nubuklær (LWG gull-sertifisert)
Vannbeskyttelse:Vannavstøtende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se