FRI FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER 1000 NOKGRATIS RETUR FREM TIL 22. JANUAR

NewRun Men's BUGrip - Black/Poison

Med pigger

NewRun er den første dedikerte asfaltskoen fra Icebug. Høy komfort var i fokus når vi utviklet denne skoen. Lave temperaturer passer dårlig med en smal lest, derfor har skoen en romslig tåboks og en rett tålinje som lar foten bøye seg og bre seg ut naturlig.

189.95 USD

8,5 kg CO2 ekv. per par

19% resirkulert materiale

11% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
NewRun er den første rene landeveisskoen fra Icebug. Dette er den lette versjonen uten membran, og retter seg mot de som prioriterer lav vekt og løpeegenskaper. Vannavvisende overdel med meshfôr gir akkurat riktig værbeskyttelse for den aktive løperen. Snøresystemet med lisser av resirkulert PET er enkle å justere og får NewRun til å passe som en hanske. Sålen er godt dempet, og den brede basen gir både stabilitet og komfort på lange distanser. BUGrip yttersåle gir grep på alle typer vinterføre, men oppfører seg allikevel fullstendig sivilisert på asfalt.

For hva:Løping på vintergater, grusvei og i byparker.
Hvorfor vi lagar den: For å lage en løpesko som er perfekt utviklet for landeveisløping om vinteren.
- BUGrip® yttersåle med 17 dynamiske stålpigger- Vannbestandig overdel- Romslig tåboks
Bærekraftige høydepunkter:- Overdelen er laget av bluesign® og 100% resirkulert PET polyester.- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- Fôret er laget av bluesign®, resirkulert og solution dyed PET-polyester.- OrthoLite® Hybrid™ innleggsåle blander 5% resirkulert gummi og 15% produksjonsavfall for totalt 20% miljøvennlig innhold. Fôret med bluesign® 100% resirkulert, GRS-sertifisert og solution dyed PET-polyester.
Artikkel nr:G18001-9A
Vekt:300 gram
Dropp:7 mm
Lest:Normal
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Løping, Vinter løping
Innersåle:OrthoLite® Hybrid, fôret med 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET-polyester, som er bluesign®-sertifisert og solution dyed. Uttakbar.
Fôr:Hurtigtørkende polyestermesh. bluesign®, solution dyed og 100 % resirkulert
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam.
Terreng:Vei
Vridningsstivhet:Middels fleks
Yttersåle:Gummi med BUGrip® pigger med tupp av karbidstål
Demping:Full
Overdel:Bluesign® polyestertekstil/TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Vannavstøtende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se