Nirak2 Men's Michelin - Black

Uten pigger

Nirak2 Michelin er designet for å være allsidig, og retter seg mot utendørsaktiviteter gjennom høst, vinter og vår. Den nedtonede overdelen er slitesterk og lettstelt, og har refleksdetaljer for økt synlighet på mørke gåturer om vinteren.

149.95 USD

9,7 kg CO2 ekv. per par

30% resirkulert materiale

21% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Nirak2 Michelin er designet for å være allsidig, og retter seg mot utendørsaktiviteter gjennom høst, vinter og vår. Den nedtonede overdelen er slitesterk og lettstelt, og har refleksdetaljer for økt synlighet på mørke gåturer om vinteren. Fleecefôret er varmt og komfortabelt, og sammen med en middels bred lest og tå-rocker betyr dette topp passform og gode gåegenskaper. Stabil mellomsåle med akkurat riktig støtte. Den piggfrie Michelin Wic-gummien gir også glimrende grep under lave temperaturer der normal gummi stivner, og gjør gåturer om vinteren komfortable.
- Piggfri MICHELIN yttersåle- Vannbestandig overdel- Skafthøyde og fleecefôr for vinterbruk
Bærekraftige høydepunkter:- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- RipStop-tekstil i overdel er laget av bluesign®, solution dyed og 100% resirkulert GRS-sertifisert PET-polyestertekstil.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn
Artikkel nr:F13092-0A
Vekt:450 gram
Lest:Bred
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Tur, Vandring
Innersåle:BIO-ECO NU-POLI GRS-sertifisert 70 % resirkulert polyuretan, fôret med Solution dyed Timbermesh av 100 % GRS-sertifisert resirkulert PET. Uttakbar.
Fôr:Fleece. 100 % resirkulert, bluesign® og solution dyed, GRS-sertifisert PET-polyestertekstil
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. ESS-stabilisator
Terreng:Sti/blandet, Skogveier
Yttersåle:MICHELIN Winter Compound-gummi
Vannbeskyttelse:Vannavstøtende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se