Oribi5 Men's BUGrip® - Forest/TigerLily

Med pigger

Oribi BUGrip en av de letteste vinterskoene til dags dato. Overdelen av bluesign® Polyester er glatt og slitesterk, og er vannavvisende. Snøresystemet med integrerte laminerte ribber omslutter foten og holder den på plass, sammen med spesielle lisser som ikke knyter seg opp.

179.95 USD

8,7 kg CO2 ekv. per par

23% resirkulert materiale

10% biobasert materiale

Detaljert informasjon
Technology
Oribi BUGrip er en av de letteste vinterskoene til dags dato. Overdelen av bluesign® Polyester er glatt og slitesterk, og er vannavvisende. Snøresystemet med integrerte laminerte ribber omslutter foten og holder den på plass, sammen med spesielle lisser som ikke knyter seg opp. Den tynne pløsen har en sokkeliknende konstruksjon, som både holder den på plass og gjør at Oribi passer som en hanske. Den myke hælkappen har en polstret krage og et fast grep om hælen, og i kombinasjon med den middels brede lesten er komforten høy jevnt over. Mellomsålen har en integrert Rock Shield for å beskytte føttene i steinete terreng. Mellomsålen gir vridningsstivhet, og er utviklet for å gi et kick i siste del av steget. Medium demping og 7 mm dropp gir akkurat riktig grad av støtte og fartskontroll. Den dynamiske karakteren til piggene betyr at de oppfører seg sivilisert på asfalt og samtidig gir et rått grep på is og glatte stier.

For hva: Sti- og landeveisløping om vinteren.
Hvorfor vi lager den: For å tilby en lett og rask terrengsko for vintervær, med mye løpefølelse.

- BUGrip yttersåle med 16 dynamiske stålpigger.
- Sømløs overdel for uslåelig komfort.
- Lav vekt og topp kontakt med underlaget.

Bærekraftige høydepunkter:
- Overdel i bluesign® polyestermesh.
- Fôr av bluesign®, solution dyed, resirkulert polyestermesh.
- Innersokken er laget av bluesign®, solution dyed, resirkulert mesh / Ortholite Hybrid®.
Artikkel nr:G75001-9B
Vekt:1000 gram
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Løping, Vinter løping, Trailløping
Terreng:Sti/blandet
Demping:Middels

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se