Pace3 Women's BUGrip GTX - Black/BlueHaze

Med pigger

En av de bestselgende Icebug-skoene gjennom mange år. Perfekt for de som ikke vil ta noen sjanser i ugjestmilde vinterforhold, uansett om du er ute på søndagstur eller jobber som postbud i Canada eller Norge og alltid må levere.

219.95 USD

11,9 kg CO2 ekv. per par

28% resirkulert materiale

8% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
En av de bestselgende Icebug-skoene gjennom mange år. Perfekt for de som ikke vil ta noen sjanser i ugjestmilde vinterforhold, uansett om du er ute på søndagstur eller jobber som postbud i Canada eller Norge og alltid må levere. Reim av strekkfast Silicon låser hælen for en sikker passform, og den mellomhøye fasongen gir støtte for anklene. EVA stabilisator og mye rocker i framfoten gir en stabil plattform for raske og sunne føtter. 3M reflekser øker synligheten på mørke vinterkvelder. Isolasjonen gir komfort ned til -20 °C, noe som er perfekt for entusiastiske mosjonister så de ikke blir for varme og svette. BUGrip-sålen gir grep og lar deg drive med utendørsaktiviteter uansett hvor glatt det er.

For hva: Hiking og raske gåturer.
Hvorfor vi lager den: Vi ønsket å skape en funksjonell sko for hverdags-hiking. Speed holde føttene tørre, er komfortabel og er utstyrt med vår BUGrip yttersåle med dynamiske stålpigger for topp grep på alle underlag.
- BUGrip® yttersåle med 16 dynamiske stålpigger- Vanntett GORE-TEX® membran- Bred ergonomisk lest
Bærekraftige høydepunkter:- Overdelen er laget av bluesign®, solution dyed og 100% resirkulert GRS-sertifisert PET-polyestertekstil.- GORE-TEX® Insulated Comfort-fôret møter kriteriene for Oeko-Tex® STANDARD 100.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- BUGrip®-yttersålen inneholder 20% resirkulert gummi.
Artikkel nr:F13052-9C
Vekt:400 gram
Lest:Bred
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Tur, Vandring
Fôr:GORE-TEX® Insulated Comfort
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. ESS-stabilisator
Yttersåle:Gummi med BUGrip® pigger med tupp av karbidstål
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se