Nyhet

Pace3 Women's BUGrip GTX - Black/BlueHaze

Pigger

En av de bestselgende Icebug-skoene gjennom mange år. Perfekt for de som ikke vil ta noen sjanser i ugjestmilde vinterforhold, uansett om du er ute på søndagstur eller jobber som postbud i Canada eller Norge og alltid må levere.

219.95 USD

11,9 kg CO2 ekv. per par

28% resirkulert materiale

8% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
En av de bestselgende Icebug-skoene gjennom mange år. Perfekt for de som ikke vil ta noen sjanser i ugjestmilde vinterforhold, uansett om du er ute på søndagstur eller jobber som postbud i Canada eller Norge og alltid må levere. Reim av strekkfast Silicon låser hælen for en sikker passform, og den mellomhøye fasongen gir støtte for anklene. EVA stabilisator og mye rocker i framfoten gir en stabil plattform for raske og sunne føtter. 3M reflekser øker synligheten på mørke vinterkvelder. Isolasjonen gir komfort ned til -20 °C, noe som er perfekt for entusiastiske mosjonister så de ikke blir for varme og svette. BUGrip-sålen gir grep og lar deg drive med utendørsaktiviteter uansett hvor glatt det er.

For hva: Hiking og raske gåturer.
Hvorfor vi lager den: Vi ønsket å skape en funksjonell sko for hverdags-hiking. Speed holde føttene tørre, er komfortabel og er utstyrt med vår BUGrip yttersåle med dynamiske stålpigger for topp grep på alle underlag.

-BUGrip yttersåle med 16 dynamiske stålpigger.
-Holder føttene tørre.
-Bred ergonomisk lest.

Bærekraftige høydepunkter:
- Ripstop er bluesign®, 100% resirkulert PET og solution dyed.
- Fôret er bluesign®, solution dyed, resirkulert polyester.
- Fotsengen har trekk av bluesign®, solution dyed, resirkulert mesh / Ortholite Hybrid®.
- Yttersålen har 20% resirkulert gummi.
Pigger:Pigger
Bruksområde:Hiking, Walking
Innersåle:Ortholite® Hybrid® lined with 100% recycled GRS certified PET Polyester, bluesign® certified and solution dyed mesh.
Fôr:GORE-TEX® insulated comfort
Mellomsåle:Lightweight EVA with ESS stabilizer
Yttersåle:20% recycled rubber with BUGrip, 16 carbide tip studs
Overdel:Protective bluesign®, solution dyes, recycled ripstop; TPU molded laminated and PU mudguard
Vannbeskyttelse:Water proof

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Andra köpte även

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se