Pace3 Women's BUGrip GTX - Black/Teal

Med pigger

En av de bestselgende Icebug-skoene gjennom mange år. Perfekt for de som ikke vil ta noen sjanser i ugjestmilde vinterforhold, uansett om du er ute på søndagstur eller jobber som postbud i Canada eller Norge og alltid må levere.

219.95 USD

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
En av de bestselgende Icebug-skoene gjennom mange år. Perfekt for de som ikke vil ta noen sjanser i ugjestmilde vinterforhold, uansett om du er ute på søndagstur eller jobber som postbud i Canada eller Norge og alltid må levere. Reim av strekkfast Silicon låser hælen for en sikker passform, og den mellomhøye fasongen gir støtte for anklene. EVA stabilisator og mye rocker i framfoten gir en stabil plattform for raske og sunne føtter. 3M reflekser øker synligheten på mørke vinterkvelder. Isolasjonen gir komfort ned til -20 °C, noe som er perfekt for entusiastiske mosjonister så de ikke blir for varme og svette. BUGrip-sålen gir grep og lar deg drive med utendørsaktiviteter uansett hvor glatt det er.

For hva: Hiking og raske gåturer.
Hvorfor vi lager den: Vi ønsket å skape en funksjonell sko for hverdags-hiking. Speed holde føttene tørre, er komfortabel og er utstyrt med vår BUGrip yttersåle med dynamiske stålpigger for topp grep på alle underlag.
- BUGrip® yttersåle med 16 dynamiske stålpigger- Vanntett GORE-TEX® membran- Bred ergonomisk lest
Bærekraftige høydepunkter:- Overdelen er laget av bluesign®, solution dyed og 100% resirkulert GRS-sertifisert PET-polyestertekstil.- GORE-TEX® Insulated Comfort-fôret møter kriteriene for Oeko-Tex® STANDARD 100.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- BUGrip®-yttersålen inneholder 20% resirkulert gummi.
Artikkel nr:F13052-9D
Lest:Bred
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Tur, Vandring
Innersåle:OrthoLite® Hybrid, fôret med 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET-polyester, som er bluesign®-sertifisert og solution dyed. Uttakbar.
Fôr:GORE-TEX® Insulated Comfort
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. ESS-stabilisator
Yttersåle:Gummi med BUGrip® pigger med tupp av karbidstål
Overdel:RipStop-tekstil laget av bluesign®, solution dyed, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert PET polyestertekstil / PU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Waterproof
Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se