Pace3 Women's Michelin GTX - Black

Uten pigger

Pace er den perfekte støvelen for de som ser etter gåkomfort, isolasjon og stabiliteten til et middels høyt skaft. Materialet i overdelen er et Ripstop-tekstil som er veldig lettstelt.

209.95 USD

11,8 kg CO2 ekv. per par

20% resirkulert materiale

16% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Pace er den perfekte støvelen for de som ser etter gåkomfort, isolasjon og stabiliteten til et middels høyt skaft. Materialet i overdelen er et Ripstop-tekstil som er veldig lettstelt. Sølebeskytteren er lettere oppdatert. 100% vanntett og pustende GORE-TEX® membran sikrer at føttene holder seg tørre og komfortable. Piggfri Michelin Vic gummisåle fungerer glimrende i lave temperaturer. Designet er rent og sporty og passer perfekt med skoens ambisjoner: å gi grep, beskyttelse og varme for de som vil være aktive året rundt.

For hva: Hiking og raske gåturer.
Hvorfor vi lager den: Vi ville skape en sko for hverdags-Hiking. Pace3 er komfortabel, slitesterk, varm, utstyrt med GORE-TEX® membran og vår Michelin WIC yttersåle for overlegent grep gjennom tre sesonger.
- Piggfri MICHELIN yttersåle- Vanntett GORE-TEX® membran- Bred ergonomisk lest
Bærekraftige høydepunkter:- Overdelen er laget av bluesign®, solution dyed og 100% resirkulert GRS-sertifisert PET-polyestertekstil.- GORE-TEX® Insulated Comfort-fôret møter kriteriene for Oeko-Tex® STANDARD 100.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.
Artikkel nr:F13052-0A
Vekt:400 gram
Lest:Bred
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Tur, Vandring
Fôr:GORE-TEX® Insulated Comfort
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. ESS-stabilisator
Yttersåle:MICHELIN Winter Compound-gummi
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se