Pytho6 Women's BUGrip - DarkBlue/Mint

Med pigger

Verden trenger en allround stisko for vekslende underlag. Pytho er en sko med bred lest for løping på og utenfor stiene.

189.95 USD

8,7 kg CO2 ekv. per par

26% resirkulert materiale

9% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Pytho BUGrip har vært med oss i mange år og kombinerer egenskaper som mange stiløpere setter pris på; medium dropp, vridningsstivhet og en romslig, beskyttende tåboks. Lett og allikevel slitesterk overdel tåler tøff bruk. Overdelen absorberer minimalt med vann og har gode vannavvisende egenskaper. Løpeegenskaper på øverste hylle med glimrende kontroll på underlaget og en lest som er designet for langdistansetrening. De dynamiske BUGrip® stålpiggene gir grep på et bredt utvalg av underlag, fra isete veier til våte røtter.
- BUGrip® yttersåle med 16 dynamiske stålpigger- Vannbestandig- Middels dropp og demping gir god kontroll på underlaget- Vridningsstivhet og romslig tåboks betyr komfort på lange distanser
Bærekraftige høydepunkter:- Overdelen er laget av bluesign® og 100% resirkulert PET polyester.- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- Fôret er laget av bluesign®, solution dyed og resirkulert polyester.- OrthoLite® Hybrid™ innleggsåle blander 5% resirkulert gummi og 15% produksjonsavfall for totalt 20% miljøvennlig innhold. Fôret med bluesign® 100% resirkulert, GRS-sertifisert og solution dyed PET-polyester.
Artikkel nr:H89002-9A
Vekt:262 gram
Dropp:9 mm
Lest:Normal
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Løping, Vinter løping, Trailløping
Fôr:Hurtigtørkende polyestermesh. bluesign®, solution dyed og 100 % resirkulert
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. TPU-stabilisator
Terreng:Sti/blandet, Skogveier
Vridningsstivhet:Stabilitetsfleks
Yttersåle:Gummi med BUGrip® pigger med tupp av karbidstål
Demping:Middels
Overdel:Bluesign® PET-polyester, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Vannavstøtende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se