Rover Mid Men's RB9X GTX - Black/SlateGrey

Uten pigger

Rover Mid er en sko for ask hiking, eventyrfylte gåturer eller normalt hverdagsliv - i all slags vær og i alle terrengtyper.

199.95 USD

10 kg CO2 ekv. per par

9% resirkulert materiale

9% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Enten det er en eventyrfylt gåtur eller en tur i skogen for å plukke bær, gir det mellomhøye skaftet den stabiliteten og beskyttelsen som er nødvendig for å holde føttene glade på veldig lange dager ute i naturen. Basert på den komfortable Pytho-plattformen er dette et spennende tilskudd til Icebugs outdoorserie. Slitesterkt og likevel glatt bluesign® polyester i overdelen, og en GORE-TEX® membran som holder vannet ute og foten tørr. BOA® Fit System sikrer en perfekt passform for overdelen med jevn lukking og gjør det veldig enkelt å ta skoen på og av. Myk, tykk polstring rundt hælkappen.

Veldig vridningsstiv og fulldempet mellomsåle gir, i kombinasjon med ESS-systemet, en stabil sko som beskytter mot overpronasjon. Den piggfrie yttersålen har et mønster som er designet for grep i søle og på steiner, og gir sammen med RB9X™-gummiblandingen også grep i vintertemperaturer.

Størrelse: 40, 40.5, 41, 41.5, 42, 42.5, 43, 44, 45, 45.5, 46, 46.5, 47
- RB9X™ piggfri grepsgummi- Vanntett GORE-TEX® membran- BOA® Fit System- Ankelhøy støtte og beskyttelse
Bærekraftige høydepunkter:- GORE-TEX®-fôret er bluesign®-sertifisert og møter kriteriene for Oeko-Tex® STANDARD 100.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- RB9X™ yttersåle inneholder 15% resirkulert gummi.
Artikkel nr:D5457-0A
Vekt:370 gram
Dropp:12 mm
Lest:Normal
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Vandring
Innersåle:OrthoLite® Hybrid™, fôret med 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET-polyester, som er bluesign®-sertifisert og solution dyed. Uttakbar.
Snøring:BOA® Fit System
Fôr:GORE-TEX® Extended Comfort-membran med bluesign® og Oeko-Tex 100-sertifisert tekstil innvendig
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. ESS-stabilisator
Terreng:Sti/blandet, Vei, Skogveier
Vridningsstivhet:Stabilitetsfleks
Yttersåle:RB9X™ piggfri grepsgummi
Demping:Full
Overdel:Bluesign® polyestertekstil/TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se