Rover Women's BUGrip GTX - TrueBlack

Med pigger

Rover er en sko laget for lange, komfortable løpeturer i all slags vintervær. Den er vanntett, komfortabel og har topp grep.

209.95 USD

15,3 kg CO2 ekv. per par

4% resirkulert materiale

5% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Uansett om det handler om langdistanseløping midt på vinteren eller en rolig joggetur i dårlig høstvær, kan man forvente et sunt fotklima med denne allsidige skoen. Slitesterk men allikevel glatt bluesign® Polyester overdel, og en GORE-TEX® membran som holder vannet ute og føttene tørre. BOA® Fit System sikrer at overdelen passer med jevn lukking og er veldig enkel å bruke. Den vridningsstive og fulldempede mellomsålen gir, i kombinasjon med ESS-systemet, en stabil sko som beskytter mot overpronering. Bred lest og myk, tykk polstring rundt hælkappen er en kombinasjon som skaper høy komfort. BUGrip® yttersåle gir pålitelig grep selv under de glatteste vinterforhold.
- BUGrip® yttersåle med 19 dynamiske stålpigger- Vanntett GORE-TEX® membran- BOA® Fit System
Bærekraftige høydepunkter:- GORE-TEX®-fôret er bluesign®-sertifisert og møter kriteriene for Oeko-Tex® STANDARD 100.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.
Artikkel nr:D5446-9A
Vekt:300 gram
Dropp:12 mm
Lest:Bred
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Vandring, Vinter løping
Snøring:BOA® Fit System
Fôr:GORE-TEX® Extended Comfort-membran med bluesign® og Oeko-Tex 100-sertifisert tekstil innvendig
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. ESS-stabilisator
Terreng:Sti/blandet, Skogveier
Vridningsstivhet:Stabilitetsfleks
Yttersåle:Gummi med BUGrip® pigger med tupp av karbidstål
Demping:Full
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se