Rover Women's RB9X GTX - DustBlue/Stone

Uten pigger

Uansett om det handler om en lang løpetur på steinete sti eller en rolig joggetur i dårlig vær, kan du forvente et sunt fotklima med denne allsidige skoen. Mønsteret i yttersålen er utviklet for å gripe like bra i søle som på stein, og gir sammen med RB9X™ gummiblanding et overlegent grep på både våte og tørre overflater.

179.95 USD

9 kg CO2 ekv. per par

10% resirkulert materiale

10% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Uansett om det handler om en lang løpetur på steinete sti eller en rolig joggetur i dårlig vær, kan du forvente et sunt fotklima med denne allsidige skoen. Slitesterk, men allikevel glatt bluesign® Polyester overdel, og GORE-TEX® membran som holder vannet ute og foten tørr. BOA® Fit System sikrer en perfekt passform og er veldig brukervennlig. Den store vridningsstivheten og fulldempingen i mellomsålen i kombinasjon med ESS-systemet, resulterer i en stabil sko som beskytter mot overpronasjon. Mønsteret i yttersålen er utviklet for å gripe like bra i søle som på stein, og gir sammen med RB9X™ gummiblanding et overlegent grep på både våte og tørre overflater.

FOR HVA: Løping og raske fotturer.
HVORFOR VI LAGDE DEN: Rover er en sko laget for lange, komfortable løpeturer i all slags vær og i alle terrengtyper.

Størrelse: 36, 36.5, 37, 37.5, 38, 39, 40, 40.5, 41, 41.5, 42
- RB9X™ piggfri grepsgummi- Vanntett GORE-TEX® membran- BOA® Fit System
Bærekraftige høydepunkter:- GORE-TEX®-fôret er bluesign®-sertifisert og møter kriteriene for Oeko-Tex® STANDARD 100.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- RB9X™ yttersåle inneholder 15% resirkulert gummi.
Artikkel nr:D5454-0D
Vekt:295 gram
Dropp:12 mm
Lest:Normal
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Løping, Vandring
Innersåle:OrthoLite® Hybrid™, fôret med 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET-polyester, som er bluesign®-sertifisert og solution dyed. Uttakbar.
Snøring:BOA® Fit System
Fôr:GORE-TEX® Extended Comfort-membran med bluesign® og Oeko-Tex 100-sertifisert tekstil innvendig
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. ESS-stabilisator
Terreng:Sti/blandet, Vei, Skogveier
Vridningsstivhet:Stabilitetsfleks
Yttersåle:RB9X™ piggfri grepsgummi
Demping:Full
Overdel:Bluesign® polyestertekstil/TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se