FRI FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER 1000 NOKGRATIS RETUR FREM TIL 22. JANUAR

Sisu Men's RB9X - Poison

Uten pigger

For konkurranse og trening på teknisk sti og i terreng.

189.95 USD

8,6 kg CO2 ekv. per par

27% resirkulert materiale

11% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Sisu RB9X™ er laget for høy hastighet i krevende terreng og all slags vær. De tradisjonelle lissene er erstattet av et BOA® Fit System, noe som garanterer en perfekt passform og gjør det kjappere å ta skoene på og av. BOA® Fit System forbedrer også passformen rundt mellomfoten og gir bedre støtte, noe som igjen resulterer i forbedret løpsøkonomi. Materialet i overdelen er et ekstra slitesterkt bluesign® resirkulert PET Polyester med en beskyttende TPU mudguard, er veldig glatt og gir en tynn og direkte følelse. Sisu har et lavt dropp (4 mm), lav såleprofil og glimrende kontroll på underlaget, noe som er ideelt for tekniske stier og løping utenfor stiene. Yttersålen er kronet med juvelen blant klebrig gummi: RB9X™. Denne innovative gummiblandingen gir utrolig grep på både våte og tørre overflater, uten å kompromisse med slitestyrken!

FOR HVA: For konkurranse og trening på teknisk sti og i terreng.
- RB9X™ piggfri grepsgummi med traktordekk-mønster- Lett og lav våtvekt- BOA® Fit System- Lav dropp og overlegen kontroll på underlaget
Bærekraftige høydepunkter:- Overdelen er laget av bluesign®, 100% resirkulert og GRS-sertifisert PET-polyester.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- RB9X™ yttersåle inneholder 15% resirkulert gummi.
Artikkel nr:A98105-0A
Vekt:245 gram
Dropp:4 mm
Lest:Smal konkurransepassform med normal tåboks
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Løping, Trailløping, Orienteering
Innersåle:BLOOM® Foam EVA, fôret med bluesign®, solution dyed tekstil laget av 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET polyestertekstil. Uttakbar.
Snøring:BOA® Fit System
Fôr:Halvfôret med bluesign®, 100 % resirkulert, bluesign® og solution dyed, GRS-sertifisert PET-polyester
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam, Rock Shield
Terreng:Sti/blandet, Skogveier
Vridningsstivhet:Myk fleks
Yttersåle:RB9X™ piggfri grepsgummi
Demping:Lett
Overdel:Bluesign® PET-polyester, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Ikke-absorberende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se