Speed2 Women's BUGrip - Black/Petroleum

Med pigger

Speed2 BUGrip® er en hikingsko for hverdagsbruk. Den holder føttene tørre, er varm, komfortabel og utstyrt med våre dynamiske BUGrip® stålpigger for topp grep på alle overflater.

199.95 USD

Detaljert informasjon
En av de mest brukte og solgte Icebug-skoene gjennom tidene, nå med oppdatert design. Perfekt for deg som ikke vil ta noen sjanser i krevende vintervær, uansett om du går søndagsturer eller jobber som postbud i Norge eller Canada og alltid må levere. Middels høyde gir den ankelstabiliteten du trenger. EVA-stabilisator og mye rocker i forfoten gir en stabil plattform for raske og sunne føtter. 3M-refleksstripen gir ekstra synlighet på vinterturer i mørket. Isolasjonen gir komfort i lave temperaturer, og er perfekt for dere som går harde treningsturer og ikke vil bli for varme og svette. BUGrip-såle gir grep og tillater utendørsaktiviteter uansett hvor glatt det er.
- BUGrip® yttersåle med 16 dynamiske stålpigger- Holder føttene tørre- Bred ergonomisk lest
Bærekraftige høydepunkter:- BUGrip®-yttersålen inneholder 20% resirkulert gummi.- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- BUGdri™-membranet er laget av 50% GRS-sertifisert og resirkulert PET-polyester.- RipStop-tekstil i overdel er laget av bluesign®, solution dyed og 100% resirkulert GRS-sertifisert PET-polyestertekstil.
Artikkel nr:F13089-9B
Lest:Bred
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Vandring
Innersåle:OrthoLite® Hybrid, fôret med 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET-polyester, som er bluesign®-sertifisert og solution dyed. Uttakbar.
Fôr:Fleece. 100 % resirkulert, bluesign® og solution dyed, GRS-sertifisert PET-polyestertekstil
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. ESS-stabilisator
Yttersåle:Gummi med BUGrip® pigger med tupp av karbidstål
Overdel:RipStop-tekstil laget av bluesign®, solution dyed, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert PET polyestertekstil / PU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Waterproof
Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se