Spirit8 Men's OLX - Poison/Black

Med pigger

Målestokken innen stiløping og orientering, konkurransesko som er brukt av orienteringsmestere siden 2009.

179.95 USD

9 kg CO2 ekv. per par

20% resirkulert materiale

10% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Spirit har vært med oss i mange år nå og er fremdeles den foretrukne skoen for mange orienteringsløpere og terrengløpere, uavhengig om de er verdensmestere eller amatører. Å være målestokken for andre terrengsko betyr ikke at du kan hvile, i hvert fall ikke om du vil fortsette å være best.

Nøkkelen til suksess ligger i kombinasjonen av lav vekt, glatt overdel og grep, men uten å kompromisse med slitestyrken. Materialet i overdelen er et bluesign® high abrasion Polyester med en beskyttende TPU søleskjerm, veldig glatt og med en tynn og direkte følelse. Den lavt skårne åpningen og den veldig komfortable hælkappen avlaster presset mot Akilles. Den lukkede celleplasten i hælkappen og overdelen av Polyester absorberer veldig lite vann (maks 20% økning når skoene er våte).

Den lave såleprofilen og droppen kombinert med en smal racinglest, optimaliserer kontrollen på underlaget, men er allikevel fleksibel nok til å la foten bevege seg naturlig. Lesten er oppdatert med en noe romsligere tåboks. Yttersålen gir et enestående grep, med et innovativt mønster med diagonale ribber som forsterkes til det enestående med 14 integrerte OLX pigger med tupp av karbidstål.
- OLX pigget grep med 14 pigger- Lett og lav våtvekt- Slitesterk, beskyttende uten å kompromisse med komfort- Lav dropp og overlegen kontroll på underlaget
Bærekraftige høydepunkter:- Overdelen er laget av bluesign®, 100% resirkulert og GRS-sertifisert PET-polyester.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.
Artikkel nr:A98101-9B
Vekt:0.325kg
Dropp:4 mm
Lest:Smal konkurransepassform med normal tåboks
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Løping, Vinter løping, Trailløping, Orienteering
Innersåle:BLOOM® Foam EVA, fôret med bluesign®, solution dyed tekstil laget av 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET polyestertekstil. Uttakbar.
Snøring:Classic shoelaces
Fôr:Halvfôret med bluesign®, 100 % resirkulert, bluesign® og solution dyed, GRS-sertifisert PET-polyester
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam, Rock Shield
Terreng:Sti/blandet, Skogveier
Vridningsstivhet:Myk fleks
Yttersåle:Gummi med 14 faste OLX-pigger med tupp av karbidstål
Demping:Lett
Overdel:Bluesign® PET-polyester, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Ikke-absorberende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se