Stavre Men's Michelin GTX - Black/Petroleum

Uten pigger

Laget for komfortable og lette turer i all slags vær. Enkel å ta på og av med BOA® Fit System. Utstyrt med et GORE-TEX® membran og vår Michelin Wic yttersåle for å gi topp grep i tre sesonger.

219.95 USD

11,0 kg CO2 ekv. per par

20% resirkulert materiale

16% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Mellomhøy støvel for lette høst- og vinterturer. Piggfri Michelin Wic gummi gir glimrende grep også i lave temperaturer der vanlig gummi stivner, og gjør vinterturene behagelige. Det vanntette GORE-TEX® membranet holder slaps ute og føttene tørre. Skaftet og den støttende mellomsålen resulterer i en stabil støvel som passer for lette turer. Boa® Fit System gir customtilpassing med myk, jevn stramming og er uten presspunkter. Den brede lesten, Ortholite Hybrid® innleggsåle og glatt fôr holder føttene glade på lange, aktive vinterdager.
- Piggfri MICHELIN yttersåle- Vanntett GORE-TEX® membran- BOA® Fit System
Bærekraftige høydepunkter:- Overdelen er laget av bluesign®, solution dyed og 100% resirkulert GRS-sertifisert PET-polyestertekstil.- GORE-TEX®-fôret er bluesign®-sertifisert og møter kriteriene for Oeko-Tex® STANDARD 100.- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn
Artikkel nr:F13084-0C
Vekt:460 gram
Lest:Bred
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Tur, Vandring
Snøring:BOA® Fit System
Fôr:GORE-TEX® Extended Comfort-membran med bluesign® og Oeko-Tex 100-sertifisert tekstil innvendig
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. TPU-stabilisator
Yttersåle:MICHELIN Winter Compound-gummi
Overdel:Bluesign® PET-polyester, solution dyed, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se