Torne Women's Biosole GTX - Black

Uten pigger

Den perfekte vinterstøvelen for kalde, aktive dager. Denne godt isolerte skoen har nemlig GORE-TEX®-membran med Koala-for og er testet i temperaturer ned mot -30°C.

219.95 USD

18,4 kg CO2 ekv. per par

9% resirkulert materiale

17% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Den perfekte vinterstøvelen for kalde, aktive dager. Denne godt isolerte skoen har nemlig GORE-TEX®-membran med Koala-for og er testet i temperaturer ned mot -30°C.
i normale utendørsaktiviteter. Det høye skaftet gir stabilitet og beskyttelse.

Overdelen er laget av bluesign® Polyester mesh og Gold rated (LWG) semsket skinn, og har en GORE-TEX® membran som er 100% vanntett. Sølebeskytteren går hele veien rundt skoen for ekstra slitestyrke og beskyttelse. Full snøring i fronten gjør det lett å tilpasse støvelen og ta den på og av. Torne har en tykk innersåle med fôr av Woolpower som både gir ekstra isolasjon og komfort i kalde forhold. Biosole™ yttersåle med en gummi som tåler vinterkulde fungerer også i veldig lave temperaturer.
- Piggfri Biosole™ med 62% naturlig gummi- Vanntett GORE-TEX® membran- Isolert for kalde vinterdager
Bærekraftige høydepunkter:- GORE-TEX® Insulated Comfort-fôret møter kriteriene for Oeko-Tex® STANDARD 100.- Innleggsålen er laget av BOOM® Foam EVA og er fôret med resirkuklert ull.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn
Artikkel nr:D5812-0A
Vekt:0.45kg
Lest:Bred
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Tur, Vandring
Innersåle:BLOOM® Foam EVA fôret med Woolpower® resirkulert merinoullfilt. Uttakbar.
Snøring:Classic shoelaces
Fôr:GORE-TEX® Insulated Comfort
Mellomsåle:EVA
Yttersåle:Biosole™, piggfri firesesongers gummi
Overdel:Semsket skinn (LWG gull-sertifisert) og RipStop-polyester, bluesign® og solution dyed resirkulert PET-tekstil. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se