Torne Women's BUGrip GTX - TrueBlack

Med pigger

Den perfekte vinterstøvelen for kalde, aktive dager. Denne godt isolerte skoen har nemlig GORE-TEX®-membran med Koala-for og er testet i temperaturer ned mot -30°C.

239.95 USD

18,6 kg CO2 ekv. per par

13% resirkulert materiale

8% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Den perfekte vinterstøvelen for kalde, aktive dager. Denne godt isolerte skoen har nemlig GORE-TEX®-membran med Koala-for og er testet i temperaturer ned mot -30°C.
i normale utendørsaktiviteter. Det høye skaftet gir stabilitet og beskyttelse.

Overdelen er laget av bluesign® Polyester mesh og Gold rated (LWG) semsket skinn, og har en GORE-TEX® membran som er 100% vanntett. Sølebeskytteren går hele veien rundt skoen for ekstra slitestyrke og beskyttelse. Full snøring i fronten gjør det lett å tilpasse støvelen og ta den på og av. Torne har en tykk innersåle med fôr av Woolpower som både gir ekstra isolasjon og komfort i kalde forhold. BUGrip yttersåle med dynamiske pigger gir sikkert grep på vinterføre.
- BUGrip® yttersåle med 14 dynamiske stålpigger- Vanntett GORE-TEX® membran- Isolert for kalde vinterdager
Bærekraftige høydepunkter:- GORE-TEX® Insulated Comfort-fôret møter kriteriene for Oeko-Tex® STANDARD 100.- Innleggsålen er laget av BOOM® Foam EVA og er fôret med resirkuklert ull.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Biosole™-yttersålen inneholder 62% naturgummi.
Artikkel nr:D5808-9A
Vekt:450 gram
Lest:Bred
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Tur, Vandring
Innersåle:BLOOM® Foam EVA fôret med Woolpower® resirkulert merinoullfilt. Uttakbar.
Fôr:GORE-TEX® Insulated Comfort
Mellomsåle:EVA
Yttersåle:Gummi med BUGrip® pigger med tupp av karbidstål
Overdel:Semsket skinn (LWG gull-sertifisert) og RipStop-polyester, bluesign® og solution dyed resirkulert PET-tekstil. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se