Walkabout Men's Michelin GTX - Black

Uten pigger

Walkabout Michelin Wic GTX® har alt det som trengs av en sko som skal passe både høst, vinter og vår. Her finnes vanntett GORE-TEX®-membran, en Michelinsåle som gir verdens beste piggfrie grep samt en smidig BOA® Fit System-snøring som sørger for at skoene sitter perfekt.

229.95 USD

11,2 kg CO2 ekv. per par

5% resirkulert materiale

17% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Walkabout er med alle sine gjennomtenkte detaljer den perfekte alt-mulig skoen for vinteren. Den har et litt høyere skaft som holder snø og slaps ute, den er stabil og behagelig og har en bred lest – alt for at du skal kunne gå så langt du vil. BOA® Fit System-snøringen gjør skoene lette å ta av og på. Sålen er akkurat som et piggfritt vinterdekk og er utviklet sammen med dekkgiganten Michelin. Den gir deg verdens beste piggfrie grep, perfekt om du bor der som gatene ikke er islagte hele tiden!
Artikkel nr:F6105-0A
Vekt:400 gram
Lest:Normal
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Tur, Vandring
Innersåle:Icebug comfort foam.
Snøring:BOA® Fit System
Fôr:GORE-TEX® Insulated Comfort
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. TPU-stabilisator
Yttersåle:MICHELIN Winter Compound-gummi
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se