Walkabout Women's BUGrip GTX - Black

Med pigger

Walkabout BUGrip GTX® har alt det som trengs av en bra vintersko. Vanntett GORE-TEX®-membran, 16 BUGrip®-pigger som gir fantastisk grep på både is og asfalt samt en smidig BOA® Fit System-snøring som sørger for at skoene sitter perfekt.

239.95 USD

11,5 kg CO2 ekv. per par

11% resirkulert materiale

9% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Walkabout er med alle sine gjennomtenkte detaljer den perfekte alt-mulig skoen for vinteren. Den har et litt høyere skaft som holder snø og slaps ute, den er stabil og behagelig og har en bred lest – alt for at du skal kunne gå så langt du vil. BOA® Fit System-snøringen gjør skoene lette å ta av og på. Med BUGrip-piggene under sålen har du verdens beste grep for snø og is og trenger ikke bekymre deg for å skli på vinterens skjulte isflekker. Siden piggene er laget av karbidstål kan du også uten problem gå mange mil på asfalt utan å tenke på at piggene slites ut.
Artikkel nr:F6106-9A
Vekt:400 gram
Lest:Normal
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Tur, Vandring
Innersåle:Icebug comfort foam.
Snøring:BOA® Fit System
Fôr:GORE-TEX® Insulated Comfort
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. TPU-stabilisator
Yttersåle:Gummi med BUGrip® pigger med tupp av karbidstål
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se