Zeal5 Men's RB9X - Forest/Amber

Uten pigger

Zeal er målestokken innen fottøy for krevende terreng, og gir enestående kombinasjon av lav vekt, kontroll på underlaget, støtte og grep. Yttersålen er laget av RB9X™, målestokken innen grepsgummi, med enestående ytelse i våte forhold.

149.95 USD

8,4 kg CO2 ekv. per par

27% resirkulert materiale

11% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
For krevende terreng, naturlige eller kunstige hindre og når ufeilbarlig ytelse kreves, er Zeal skoen du skal ha. Den gir enestående kombinasjon av lav vekt, kontroll mot underlaget, støtte og grep. Materialet i overdelen er slitesterkt men likevel glatt, og sammen med lissesystemet omslutter det foten bra. Polstringen i krage og pløse er laget av skum med lukkede celler, noe som betyr minimal absorbsjon av vann under våte forhold. Tåboksen har en sølebeskytter. Takket være mellomsålekonstruksjonen gir Zeal vridningsstivhet men er likevel fleksibel med en myk løpsfølelse. Denne kombinasjonen er mulig takket være den støpte mellomsålekrybben, en U-formet krybbe som ikke bare gir super passform og gode løpeegenskaper, men som også beskytter foten i krevende terreng. Høyden på den myke og komfortable hælkappen er noe senket i bakkant for å redusere presset mot Akilles. Lesten har en middels bredde med en rett linje til stortåen. Vridning og demping er i perfekt balanse, og i kombinasjon med den lave såleprofilen er kontrollen på underlaget enestående. Yttersålen er laget av RB9X™, målestokken innen grepsgummi, med enestående ytelse i våte forhold. De aggressive knastene holder deg i gang selv i veldig sølete forhold.

FOR HVA: For konkurranse og trening på tekniske stier eller i terrenget.
HVORFOR VI LAGDE DEN: Minimalistisk off-trail sko som tilbyr den perfekte blandingen mellom bakkekontroll, trekkraft og beskyttelse.

- RB9X™ yttersåle med aggressivt mønster.
- Perfekt kombinasjon av terrengytelse og komfort.
- Medium lest og romslig tåboks.

Sustainable highlights:
- Overdel av bluesign® 100% resirkulert PET polyester.
- Fôr av bluesign® 100% resirkulert og solution dyed polyester.
- Uttakbar innleggsåle laget av 20% BLOOM® Foam og lettvekts EVA, fôret med bluesign® 100% resirkulert og solution dyed mesh polyester
- Hæl / Tå: Milspeed, 11 - 12% resirkulerte fiskegarn, 45 - 48% resirkulert polyetylen.
- Mellomsåle laget med 20% BLOOM® Foam EVA.
- 15% resirkulert gummi i yttersålen.
Artikkel nr:D29101-0A
Vekt:290 gram
Dropp:6 mm
Lest:Regular
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Løping, Swimrun, Trailløping
Innersåle:Removable. 20% BLOOM® Foam and lightweight EVA, with bluesign® 100% recycled and solution dyed PET polyester lining
Fôr:Bluesign® 100% recycled and solution dyed PET polyester
Mellomsåle:Lightweight EVA with 20% BLOOM® Foam. HGMS2 construction.
Terreng:Sti/blandet
Vridningsstivhet:Medium flex
Yttersåle:RB9X™ with 15% recycled rubber.
Demping:Lett
Overdel:Bluesign® 100% recycled PET polyester upper textile with sublimation print. ProtecTPU mudguard.

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se