Zeal5 Women's OLX - Black/Fire Orange

Med pigger

Zeal er målestokken innen fottøy for krevende terreng. Minimalistisk terrengsko som gir en enestående kombinasjon av kontroll på underlaget, grep, støtte og beskyttelse.

169.95 USD

8,6 kg CO2 ekv. per par

19% resirkulert materiale

9% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Materialet i overdelen er slitesterkt men allikevel glatt, og sammen med lissesystemet omslutter det foten bra. Tåboksen har en søleskjerm. Takket være mellomsålekonstruksjonen gir Zeal vridningsstivhet, men er likevel fleksibel med en myk løpsfølelse. Denne kombinasjonen er mulig takket være den støpte mellomsålekrybben, en U-formet krybbe som ikke bare gir super passform og gode løpeegenskaper, men som også beskytter foten i krevende terreng. Høyden på den myke og komfortable hælkappen er noe senket i bakkant for å redusere presset mot Akilles. Lesten har middels bredde med en rett storetålinje. Vridning og demping er i perfekt balanse, og i kombinasjon med den lave såleprofilen er kontrollen på underlaget enestående. Som om de store knastene i yttersålen ikke skulle gi godt nok grep, har OLX-versjonen 16 faste pigger med tupp av karbidstål som gir grep uansett forhold.
- Lett og lav våtvekt- Middels lest og romslig tåboks- Lav dropp og overlegen kontroll på underlaget
Bærekraftige høydepunkter:- Overdelen er laget av bluesign® og 100% resirkulert PET polyester.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- Innleggsålen er laget av BOOM® Foam EVA og er fôret med bluesign®-sertifisert, 100% resirkulert og solution dyed polyester.
Artikkel nr:D29102-9B
Vekt:270 gram
Dropp:6 mm
Lest:Normal
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Løping, Vinter løping, Trailløping, Orienteering
Innersåle:BLOOM® Foam EVA, fôret med bluesign®, solution dyed tekstil laget av 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET polyestertekstil. Uttakbar.
Snøring:Classic shoelaces
Fôr:Halvfôret med bluesign®, 100 % resirkulert, bluesign® og solution dyed, GRS-sertifisert PET-polyester
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. HGMS2-konstruksjon
Terreng:Sti/blandet, Skogveier
Vridningsstivhet:Middels fleks
Yttersåle:Gummi med 16 faste OLX-pigger med tupp av karbidstål
Demping:Lett
Overdel:Bluesign® PET-polyester, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Ikke-absorberende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se