FRI FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER 1000 NOKGRATIS RETUR FREM TIL 22. JANUAR

Zeal5 Women's RB9X - Forest/BlueGrey

Uten pigger

Zeal er målestokken innen fottøy for krevende terreng, og gir enestående kombinasjon av lav vekt, kontroll på underlaget, støtte og grep. Yttersålen er laget av RB9X™, målestokken innen grepsgummi, med enestående ytelse i våte forhold.

149.95 USD

8,4 kg CO2 ekv. per par

27% resirkulert materiale

11% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
For krevende terreng, naturlige eller kunstige hindre og når ufeilbarlig ytelse kreves, er Zeal skoen du skal ha. Den gir enestående kombinasjon av lav vekt, kontroll mot underlaget, støtte og grep. Materialet i overdelen er slitesterkt men likevel glatt, og sammen med lissesystemet omslutter det foten bra. Polstringen i krage og pløse er laget av skum med lukkede celler, noe som betyr minimal absorbsjon av vann under våte forhold. Tåboksen har en sølebeskytter. Takket være mellomsålekonstruksjonen gir Zeal vridningsstivhet men er likevel fleksibel med en myk løpsfølelse. Denne kombinasjonen er mulig takket være den støpte mellomsålekrybben, en U-formet krybbe som ikke bare gir super passform og gode løpeegenskaper, men som også beskytter foten i krevende terreng. Høyden på den myke og komfortable hælkappen er noe senket i bakkant for å redusere presset mot Akilles. Lesten har en middels bredde med en rett linje til stortåen. Vridning og demping er i perfekt balanse, og i kombinasjon med den lave såleprofilen er kontrollen på underlaget enestående. Yttersålen er laget av RB9X™, målestokken innen grepsgummi, med enestående ytelse i våte forhold. De aggressive knastene holder deg i gang selv i veldig sølete forhold.

FOR HVA: For konkurranse og trening på tekniske stier eller i terrenget.
HVORFOR VI LAGDE DEN: Minimalistisk off-trail sko som tilbyr den perfekte blandingen mellom bakkekontroll, trekkraft og beskyttelse.
- RB9X™ piggfri grepsgummi- Lett og lav våtvekt- Middels lest og romslig tåboks- Lav dropp og overlegen kontroll på underlaget
Bærekraftige høydepunkter:- Overdelen er laget av bluesign® og 100% resirkulert PET polyester.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- Innleggsålen er laget av BOOM® Foam EVA og er fôret med bluesign®-sertifisert, 100% resirkulert og solution dyed polyester.
Artikkel nr:D29102-0A
Vekt:220 gram
Dropp:6 mm
Lest:Normal
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Løping, Swimrun, Trailløping
Innersåle:BLOOM® Foam EVA, fôret med bluesign®, solution dyed tekstil laget av 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET polyestertekstil. Uttakbar.
Fôr:Halvfôret med bluesign®, 100 % resirkulert, bluesign® og solution dyed, GRS-sertifisert PET-polyester
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam. HGMS2-konstruksjon
Terreng:Sti/blandet
Vridningsstivhet:Middels fleks
Yttersåle:RB9X™ piggfri grepsgummi
Demping:Lett
Overdel:Bluesign® PET-polyester, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Ikke-absorberende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se