Icebug
Pace3 BUGrip

Når en Icebugsko er som best

Leter du etter en sko som tilbyr akkurat det du trenger for en lang, kald og isete vinter? En sko som holder deg på beina når hunden absolutt skal ned i grøfta og snuse. Vi gjør kort prosess, her har du tre gode grunner til å velge Pace3 BUGrip GTX:

Icebug

1. Vanntett GORE-TEX®-membran

Icebug

2. 16 BUGrip-pigger under såla

Icebug

3. Varm og veldig komfortabel

Holdbare sko, på flere måter

Pace3 BUGrip GTX® er en vanntett og pigget sko som har blitt veldig populær blant både hundeluftere og de som elsker trimturene sine. Pace er både lett, varm og perfekt utformet for litt raskere gåturer. Piggene holder i mange, mange mil på asfalt uten at de slites ut. At skoen dessuten er veldig bekvem gjør at den har blitt en favoritt hos mange i flere år, noe som er viktig på flere måter.

Icebug streber stadig etter å skape sko som holder i lang tid. Det er nødvendig hvis vi ønsker å redusere forbruket. Som alltid med Icebug er vi også nøye med materialvalg og bytter til bedre materialer så fort vi kan. Pace3 er for eksempel laget med blant annet 100 % resirkulert PET i overdelen, har alger fra overgrodde vassdrag i mellomsålen og gjenvunnet fiskenett i hæl- og tåforsterkingene.

Hundeeierne velger Pace

Hvis du er hundeeier vet du sikkert at det kan være litt ekstra utfordrende å takle de glatte vinterturene. Ifølge statistikk fra Svenska Myndigheten för samhällsskydd og beredskap er du ekstra utsatt for skliulykker på isen om du har hund. Personalet på Hundstallet, Sveriges største hjem for hunder som trenger et nytt hjem, velger Pace3 BUGrip GTX® for å komme seg gjennom vinteren. De går med sko som kvesser klør, rett og slett.

Liker du Pace, men vil ikke ha pigger? Ikke noe problem, se her!

Pace finnes også i upigget versjon – Pace3 Michelin Wic GTX®. Men uten grepsegenskaper er den selvfølgelig ikke! I samarbeid med dekkprodusenten Michelin har vi laget slitesterke gummisåler med grep i toppklasse. Som et piggfritt vinterdekk, der altså!

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se