Piggsko | Icebug

Icebug er verdensledende på piggede sko. Våre piggsko er kjent for sitt fantastiske grep, i kombinasjon med høy komfort og maksimal slitestyrke. Med piggede sko fra Icebug på føttene trenger du aldr være redd for å gli.

Testvinnende piggsko fra Icebug

Det finnes en ting vi er bedre på enn alt annet – sko med grep. Icebugs piggede sko har vunnet utallige priser oppgjennom årene og er blitt brukt av mennesker over hele verden som ønsker å oppholde seg utendørs selv når det er glatt. Piggskoene våre gir godt grep på snø og is uten at det går utover komforten.

Hva er Icebug BUGrip for noe?

BUGrip er Icebugs egen grepsteknologi, som enklest beskrives som dynamiske stålpigger. Icebugs BUGrip-pigger borer seg ned i is og gir deg det beste grepet du kan tenke deg, samtidig som de fjærer inn i sålen når du løper eller går på harde underlag. Dette gjør at du får en mykere og mer behagelig opplevelse. Icebugs stålpigger har også en spiss i veldig slitesterkt karbidstål som i prinsippet er umulige å slite ut, selv om du går mye på asfalt.

Er det ubehagelig å gå med piggsko?

Det korte svaret er nei – i hvert fall om du bruker Icebugs piggede sko. Ettersom piggene er dynamiske – altså at de fjærer inn i sålen når du går på harde underlag – får du samme, gode opplevelse som når du går i upiggede sko.

Hva er forskjellen mellom Icebugs piggsko og løse brodder?

Dette er en av våre hjertesaker. Alt som kan få deg fra å gli på holka er bedre enn ingenting. Men, avtagbare brodder kan ikke på noen som helst måte sammenlignes med et par riktig gode piggsko. Sko med stålpigger gir deg ikke bare et utrolig mye bedre grep, de er også mer komfortable å bruke og holder mye lenger. Bruker du piggsko trenger du ikke bekymre deg for å miste de løse broddene dine, og alvorlig talt – ser det ikke litt finere ut med et par stilrene piggsko? Våre sko med stålpigger er designet og utviklet i Jonsered og laget for å holde deg på føttene i mange år framover. Et par piggsko fra Icebug er dermed en av de beste investeringene du kan gjøre.

Icebugs piggsko for løping

Icebug er eksperter på vinterløping, og hundretusentalls løpere bruker våre piggede løpesko hver vinter. Vi har et bredt tilbud av løpesko for vinterløping som passer alle typer løpere og løping. Er du usikker på hvilken sko som passer deg best, anbefaler vi deg å bruke skoguiden vår eller kontakte kundetjenesten vår.

Hvilken løpesko med pigg skal du velge?

Uansett om du er nybegynner, mosjonist, rutinert terrengløper eller en habil orienteringsløper – vi har skoene som gjør løpingen litt enklere nettopp for deg. her er guiden som hjelper deg med å velge rett løpesko med pigg i vinter. Fra godt grep til maksimalt grep. Alt fra vinterløpingseksperten Icebugs brede sortiment.

Hva gjør jeg om jeg mister en av piggene i Icebug-skoene mine?

Alle Icebugs piggsko er designet for å opprettholde grepet og funksjonen, selv om du skulle miste en pigg eller to. Skulle du miste flere kan du enkelt lime på nye pigger. I så fall kontakter du bare kundetjenesten vår, som kostnadsfritt sender ut nye pigger til deg, slik at du kan fortsette å bruke piggskoene dine i mange år framover.

Icebug
Metro2 BUGrip

Verdens mest solgte piggsko!

LÄS MER

Alltid klimapositiv

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorsko. Vi følger FNs initiativ Climate Neutral Now og måler hele firmaets utslipp av drivhusgasser. Disse reduserer vi i så stor grad som mulig og kompenserer årlig for utslippene vi ikke kan ta bort, ved å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer drivhusgasser.

Raske leveranser
Hos oss kan du handle trygt og raskt få varene dine.
Gratis frakt på kjøp over 1000 NOK
Icebug-klima kompenserer for frakten din. Du får alltid gratis frakt hos oss når du handler for minst 1000 nok.
Største utvalg av Icebug sko
Hos oss vil du alltid finne det største utvalget fra Icebug
Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se