Piggsko Dame

Icebugs piggede sko har vunnet utallige priser oppgjennom årene og er blitt brukt av mennesker over hele verden som ønsker å oppholde seg utendørs selv når det er glatt. Piggskoene våre gir godt grep på snø og is uten at det går utover komforten.

Piggsko til dame

Hos Icebug finner du gode, varme vintersko med pigg til dame. Vi tilbyr piggede løpesko for vinterløping, turstøvler til de lange vandringene, outdoorsko og hverdagssko som er laget for at du verken skal skli eller fryse om vinteren.

Kan jeg gå innendørs med piggene?

Du skal ikke gå på skjøre gulv med de piggede Icebug-skoene dine. Parkettgulvet i stua er ingen høydare, for eksempel. Men på vanlige butikksgulv, som for eksempel i matbutikken, går det fint, ettersom Icebugs pigger er dynamiske og smetter inn i sålen når du går på harde underlag som asfalt og stein.

Og du! Vi har også sålebeskyttelsen Overshoe – en smidig løsning hvis du trenger å gå inn et sted og ikke vil risikere å ødelegge gulvet.

Metro2 BUGrip – verdens mest solgte piggsko!

Metro2 BUGrip er Icebugs mest solgte vintersko - og verdens mest solgte sko med pigg. Hvorfor? Svaret er veldig enkelt. Med Metro får du det beste grepet på markedet - og samtidig en veldig pen vintersko. Med de 16 dynamiske piggene av karbidstål holder du deg på beina uansett hvilke isete utfordringer du støter på, og du kan gjøre mange mil på asfalt uten å måtte bekymre deg for at piggene blir utslitte. Den lange glidelåsen på siden av skoen gjør skoen enkel å ta av og på og den komfortable og romslige lesten gjør vinterturene til en ren glede!

Icebug
Metro2 BUGrip

Piggsko dame

Ivalo4 BUGrip – en elsket Icebug-klasiker som nå kommer i oppdatert form!

Romsligere og enda mer bekvem passform, men fortsatt like lett på foten og med den samme smidige glidelåsen foran. Den vannavvisende overdelen er lett å holde ren, og de 16 piggene holder deg på føttene over alle isflak. Dessuten kan du gå mange, mange mil på asfalt uten å bekymre deg for at piggene slites ut.

Icebug
Ivalo4 BUGrip

Piggsko dame

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se