Icebug
PYTHO6 BUGRIP

Dobbelt så gøy med pigger

Pytho6 BUGrip – med pigget såle er ingen veivalg umulige

Det svenske selskapet Icebug har laget sko for nordiske forhold siden 2001. Piggede sko er vi best i verden på. Oppdag Pytho6 BUGrip du også – en ikonisk løpesko som alltid gjør jobben.

8,7 kg CO2 ekv. per par
26 % resirkulert materiale
9 % biobasert materiale

Pytho6 BUGrip – allsidig med dynamiske pigger

Med Icebug Pytho6 BUGrip på føttene finnes det ikke noe som kan stoppe deg. Icebugs patenterte stålpigger gir deg det aller beste grepet på alle underlag, uten at det går utover komforten. Pytho tar deg sikkert gjennom perioden når høst blir til vinter. Pytho takler både terrengløping om høsten og er også et naturlig valg når vinteren kommer og isen har lagt seg.

🍁 ⛄️ Allsidig
Pytho6 BUGrip er et allsidig alternativ som fungerer like godt høst som vinter. Sålpiggene PUGrip med dynamisk funksjon gjør at du kan løpe avslappet på alt fra snø og is til klopper og sleipe røtter.

🔩 Stålpigger
Icebugs pigger har en spiss i karbidstål, som er seks ti syv ganger hardere enn normalt stål. Det betyr at piggene i prinsippet er umulige å slite ut – og at du kan kose deg med trygge løpeturer i mange år framover.

👌 Komfort
Icebugs stålpigger gir ikke bare verdens beste grep – de er også svært komfortable. Den unike teknologien gjør at stålpiggene borrer seg ned i is og treverk, men når du løper på asfalt fjærer de inn i sålen i stedet. Dette gjør at du får den beste kombinasjonen av grep og komfort.

Icebug – alltid med fokus på bærekraft

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorsko. VI følger FNs initiativ Climate Neutral Now. Vi måler hele selskapets utslipp av drivhusgasser, reduserer dem så langt det lar seg gjøre og kompenserer årlig for de utslippene som ikke kan tas bort, ved å investere i FN-sertifiserte prosjekter somr reduserer drivhusgasser.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se