Icebug
PYTHO6 BUGRIP

Allsidig grepsmønster

Pytho6 BUGrip – med pigget såle er ingen veivalg umulige

Den svenske skoprodusenten Icebug har laget sko for nordiske forhold siden 2001. Piggede sko er vi best i verden på. Oppdag Pytho6 BUGrip du også – en ikonisk løpesko som alltid gjør jobben og som har Icebugs absolutt beste grep for vinteren.

Laget for morsom løping

Med Icebug Pytho6 BUGrip på føttene finnes det ikke noe som stopper deg. Icebugs patenterte stålpigger gir deg best tenkelige grep på alle underlag, uten at det går utover komforten. Pytho fungerer både i terrenget om høsten, og er et soleklart valg når vinteren og isen kommer. Spesielt hvis du liker litt mer løpsfølelse og ikke bare løpe rett fram på en rak vei.

8,7 kg CO2 ekv. per par
26 % resirkulert materiale
9 % biobasert materiale

🍁 ⛄️ Allsidig
Pytho6 BUGrip er et allsidig alternativ som fungerer like godt høst som vinter. Sålpiggene PUGrip med dynamisk funksjon gjør at du kan løpe avslappet på alt fra snø og is til klopper og sleipe røtter.

🔩 Stålpigger
Icebugs pigger har en spiss i karbidstål, som er seks ti syv ganger hardere enn normalt stål. Det betyr at piggene i prinsippet er umulige å slite ut – og at du kan kose deg med trygge løpeturer i mange år framover.

👌 Komfort
Icebugs stålpigger gir ikke bare verdens beste grep – de er også svært komfortable. Den unike teknologien gjør at stålpiggene borrer seg ned i is og treverk, men når du løper på asfalt fjærer de inn i sålen i stedet. Dette gjør at du får den beste kombinasjonen av grep og komfort.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se