Icebug
KOMMER SNART!

Pytho6 RB9X

Våre mest elskede trailsko – nå klar for våren.

NYHET! Pytho6 RB9X er en ny modell fra Icebug, utviklet for morsomme løpeturer på sti, i skogen eller på svaberg. Yttersålen er laget av vår gummiblanding RB9X og er utformet litt som et traktordekk. Dette gir fantastisk grep i all slags terreng. Skoene er superlette og har god plass til tærne. Overflaten er designet slik at vann lett kan komme ut av skoene istedenfor å stenges inne. Som vanlig er den produsert med bærekraft i fokus. Dette er en fantastisk sko for morsomme løpeturer i terrenget!

Icebug

Pytho6 RB9X

Icebug

Pytho6 RB9X

9 kg CO2 ekv. per par
23% resirkulert materiale
11% biobasert materiale

Klasseledende grep for vår og sommer.

Uansett hvilken type løper du er vil treningsøkten bli morsommere hvis du har godt grep. Da kan du fokusere på økten fremfor å tenke på hvor du tråkker. Icebugs RB9X-gummi sitter godt i tørt og vått terreng. Som en ekstra bonus er sålen svært slitesterk og skoene kan brukes over lang tid.

Icebug

Etterspurt av våre kunder

Pytho har faktisk vært en del av Icebug i mange, mange år. Men da som vintersko med pigger. Mange ønsket seg lignende sko for sommerbruk - og det dere ønsker lager vi 😎. Pytho6 RB9X er en blanding av det alle elsker med originalskoen Pytho, men nå i en superlett versjon. Den er perfekt for økter i skogen, swimrun og hinderløyper.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se