Icebug
Rover RB9X

Vanntett tursko fra Icebug.

Rover RB9X GTX - Vanntett, robust og ekstremt allsidig

Når verden ser ut som den gjør akkurat nå finner flere mennesker enn noen gang veien ut i skogen. Det er aldri feil, uansett omstendighetene. Hvis du har gode sko på føttene blir skogen enda morsommere.

Rover RB9X er skoen for deg som gjerne søker deg ut i eventyrlig terreng, uansett om det er for en fotvandring, en lang tur med hunden eller for en løpetur. Rover har en holdbar overdel, RB9X-gummi og GORE-TEX®-membran og takler både vær og utfordringer i terrenget.

Langtur med hunden? Ingen problemer for Rover.

Rover er en perfekt sko for løpeturer eller fotturer når du ikke vet hva slags underlag du kan forvente, om det er gjørme, sleipe steiner eller våt mose. Den er holdbar, vanntett og det patenterte snøresystemet Boa® Fit System sørger for at skoen sitter akkurat slik den skal. Yttersålen av Icebugs greppgummi RB9X sammen med det grove sålemønsteret gir et godt grep på både våte og tørre underlag.

Icebug

Icebug

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se