Icebug
Rover Mid RB9X GTX

En høyere versjon av favoritten

NYHET! Rover RB9X er en videreutvikling av Icebug sin mest solgte tursko Rover RB9X GTX. Her får du en høyere støvel som beskytter litt mer, men du beholder selvfølgelig Rovers gode grep, vanntette Gore Tex, Boa Fit-System og en lett og behagelig følelse.

Hvorfor tung og klumpete når det finnes lett og smidig?

Rover er et smidig og herlig alternativ til tunge og klumpete tursko. I Rover finnes det en rekke finurlige funksjoner, men du slipper den tunge følelsen. Føttene holder seg tørre, med Boa Fit System er perfekt passform et enkelt snurr unna, og du har Icebugs greppgummi RB9X under sålen for et sikkert grep på både vått og tørt underlag.

10 kg CO2 ekv. per par
9% resirkulert materiale
9% biobasert materiale

Slik minsker vi klimaavtrykket

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se