Icebug
Rover RB9X

Vanntett tursko fra Icebug.

Vanntett, robust og ekstremt allsidig

Når verden ser ut som den gjør akkurat nå finner flere mennesker enn noen gang veien ut i skogen. Det er aldri feil, uansett omstendighetene. Hvis du har gode sko på føttene blir skogen enda morsommere. Rover RB9X er skoen for deg som gjerne søker deg ut i eventyrlig terreng, uansett om det er for en fotvandring, en lang tur med hunden eller for en løpetur. Rover har en holdbar overdel, RB9X-gummi og GORE-TEX®-membran og takler både vær og utfordringer i terrenget.

Langtur med hunden? Ingen problemer for Rover.

Rover er en perfekt sko for løpeturer eller fotturer når du ikke vet hva slags underlag du kan forvente, om det er gjørme, sleipe steiner eller våt mose. Den er holdbar, vanntett og det patenterte snøresystemet Boa® Fit System sørger for at skoen sitter akkurat slik den skal. Yttersålen av Icebugs greppgummi RB9X® sammen med det grove sålemønsteret gir et godt grep på både våte og tørre underlag.

Alltid klimapositive

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorskor i henhold til FN sitt initiativ Climate Neutral Now. Vi måler hele selskapets klimagassutslipp, reduserer dem så langt det lar seg gjøre og kompenserer årlig for de utslippene som ikke kan fjernes, ved å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer klimagass.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se