Icebug

Sisu – optimalisert for høy fart i skogen.

Møt skogen med perfekt passform og bedre bakkekontakt

Sisu er den første orienteringsskoen med snøring fra Boa Fit Systems, som tilpasser seg etter formen på føttene dine og sørger for at skoen sitter som støpt gjennom hele løpeturen. Dette gjør også at Sisu har fått en ny og bedre bakkekontakt – og et bedre grep – enn noen Icebugsko tidligere har hatt.

Livstidsgaranti

Bekymrer du deg for at lissene skal ryke når du gir skoene en real utfordring i skogen? Det trenger du ikke. Icebug Sisu er robust og like slitesterk som våre andre modeller – og snøresystemet fra BOA Fit System kommer dessuten med livstidsgaranti.

Pigg eller ikke pigg?

Ulike underlag krever ulike løsninger, og Icebug Sisu finnes derfor i to ulike versjoner. Den ene kommer med Icebugs faste stålpigger OLX, mens den andre har Icebugs slitesterke gummisåle RB9X – perfekt for deg som foretrekker upiggede sko, men likevel vil ha godt grep.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se