Icebug
Eli RB9X

Deilige sneakers i resirkulerte materialer

Sommerfavoritten er nå på lager!

Eli RB9X er Icebugs mest solgte sneaker, laget for aktive sommerdager og hyllet for sin luftige overdel og supre komfort. Eli er nesten utelukkende laget av resirkulerte materialer og yttersålen er laget i samme materiale som våre løpesko, hvilket garanterer godt grep på svaberg, båtdekk og brygger.

Laget avresirkulert materiale

Vi på Icebug har som misjon å lage sko med minimal klimapåvirkning. 2019 ble vi utnevnt til verdens første klimapositive skoprodusent, och med Eli RB9X har vi tatt vårt klimaarbeid til et nytt nivå. Overdelen i mesh er laget av 100% resirkulerte PET-flasker og i yttersålen har vi blandet i 15% resirkulert gummi. I mellomsålen finner du BLOOM® foam, som er et materiale laget av alger fra gjengrodde vassdrag. Gjennom å bruke alger i stedet for olje reduserer vi vårt klimaavtrykk, samtidig som vi renser vann. Win-win!

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se