Icebug
Icebug Stavre GTX

En skikkelig allround-tursko som alltid stiller opp – uansett.

En luksus å kunne bevege seg å smidig i skogen

Icebug Stavre er den perfekte skoen for deg med en aktiv livsstil, som elsker å være utendørs uansett vær. Det mellomhøye skaftet gir stabilitet og komfort, BOA Fit System sørger for at skoene sitter perfekt, og den vanntette membranen fra GORE-TEX hindrer vann og snø fra å trenge inn.

Skoen finnes i to versjoner, en med 16 dynamiske BUGrip-pigger i karbidstål og en med upigget gummisåle. Uansett hva du velger, er Stavre en perfekt sko for skogen enten på våte høstdager eller kalde vinterdager.

Et bærekraftig valg

Icebug streber alltid etter å lage sko med minimal klimapåvirkning. En viktig del av arbeidet vårt er å redusere bruken av plast. Derfor består 60 prosent av hæl- og tåforsterkingene på Stavre av gjenvunnet fiskenett. I tillegg er 20 prosent av mellomsålen laget av Bloom Foam, et skum laget av alger fra overgrodde vassdrag.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se