Icebug
STAVRE MICHELIN

Vanntett for den aktive

En luksus å kunne bevege seg å smidig i skogen

Stavre er den perfekte skoen for deg med en aktiv livsstil, som elsker å være utendørs uansett vær. Det mellomhøye skaftet gir stabilitet og komfort, BOA Fit System sørger for at skoene sitter perfekt, og den vanntette membranen fra GORE-TEX hindrer vann og snø fra å trenge inn. Skoen finnes i to versjoner, en med upigget gummisåle og en med 16 dynamiske BUGrip-pigger i karbidstål. Uansett hva du velger, er Stavre en perfekt sko for skogen enten på våte høstdager eller kalde vinterdager.

Icebug
STAVRE MICHELIN GTX

Dame, upigget

Icebug
STAVRE MICHELIN GTX

Herre, upigget

Et bærekraftig valg

Icebug streber alltid etter å lage sko med minimal klimapåvirkning. En viktig del av arbeidet vårt er å redusere bruken av plast. Derfor består 60 prosent av hæl- og tåforsterkingene på Stavre av gjenvunnet fiskenett. I tillegg er 20 prosent av mellomsålen laget av Bloom Foam, et skum laget av alger fra overgrodde vassdrag.

Alltid klimapositiv

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorsko. Vi følger FNs initiativ Climate Neutral Now og måler hele firmaets utslipp av drivhusgasser. Disse reduserer vi i så stor grad som mulig og kompenserer årlig for utslippene vi ikke kan ta bort, ved å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer drivhusgasser.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se