Sustainability

Tenk to ganger før du handler.

Selv om mer bærekraftige produktinnovasjoner og -løsninger er topp, har de sjelden en positiv nettoeffekt. De forbruker fremdeles ressurser. For å bli fullstendig bærekraftige, er det første og aller viktigste steget å forbruke mindre. For oss, som individer, betyr det at vi ikke kjøper ting vi ikke trenger. Og deretter, når du skal kjøpe noe du trenger, velger du riktig produkt og tar vare på det så det kan gjøre den jobben det skal – for deg eller andre – så lenge som mulig.

For et varemerke, er den logiske konklusjonen at vi kun lager produkter som folk virkelig trenger og at vi lager produktene mer holdbare, brukervennlige og lette å holde i god stand. Med disse prinsippene på plass, kan vi snakke om det vi vanligvis snakker om når det gjelder bærekraft: å velge materialer, produksjonsmetoder, produksjonssteder og transport som forbruker så lite ressurser og forurenser så lite som mulig, og uten å utnytte mennesker.

Vi baserer vår forståelse av hva som er fullt bærekraftig på de fire prinsippene til Natural Step:

- In a sustainable society, nature is not subject to systematically increasing

- Concentrations of substance extracted from the Earth's crust

- Concentrations of substances produced by society

- Degradation by physical means

And , in that society - People are not subject to conditions that systematically undermine their capacity to meet their needs

Det å lage produkter som folk trenger er basisen i hva vi gjør, siden vi har bygget merkevaren vår på det å hindre at man sklir på glatte underlag. Og alle som bor i vårt klima trenger minst to gode skopar for ulike værforhold. Men du trenger ikke et par for hver eneste aktivitet, derfor prøver vi alltid å gjøre skoene våre allsidige. Og vi er dedikerte når det handler om å spore kvalitet og holdbarhet, selv om dette er noe vi definitivt kan bli bedre til.

For å utfordre og være i stand til å ta store steg i riktig retning, samarbeider vi også på kryss av merkevarene for å finne de beste løsningene som finnes. Følg med på det som skjer og delta i prosjektet her.

Hvis du vil lese mer om vårt arbeid innen bærekraftige produkter, kan du kontakte vår Sustainability Manager Maria Munther eller vår CEO David Ekelund.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se