Bluesign®

Bluesign® er en løsning for en mer bærekraftig tekstilproduksjon

Bluesign®-systemet er en løsning for en mer bærekraftig tekstilproduksjon. Her elimineres alle skadelige stoffer allerede ved starten av produksjonsprosessen, samtidig som at systemet fastslår og kontrollerer standarder for en sikker produksjon med lavere negativ miljøpåvirkning. Det gjør at den ferdige tekstilproduksjonen oppfyller strenge krav til forbrukersikkerhet. I 2016 startet vi i Icebug å samarbeide med leverandøren Wu Luen og bruke deres Bluesign®-sertifiserte tekstiler i produksjonen.

Reisen fra de første små prøveleveringene har vært lang, men i dag benytter vi nesten 100 prosent sertifiserte tekstilmaterialer i fôr og overdeler. Siden Icebug kun produserer sko kan vi ikke bli en Bluesign® System Partner. Men gjennom våre sertifiserte leverandører har vi allikevel tilgang på samme materialoppsett og kan ta fram egne material som sertifiseres og gjennomgår krevende tester for å garantere materialesikkerheten.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se