Fabrikkpresentasjon

Gjennom å arbeide sammen med langsiktige partnere og firmaer bygger vi trygghet og tillit

Vi arbeider direkte mot fabrikkene så langt vi kan og prøver å gjøre deres innkjøp mer bærekraftige gjennom å foreslå egnede leverandører av viktige komponenter. For tiden arbeider vi med fire store monteringsfabrikker. To av dem, Chief Vict Industries Corp. og Haksan Ltd., ligger nær Ho Chi Minh-byen i Vietnam mens Fulgent Sun Group ligger i Kambodsja og Ironsteel Ltd i Kina.

Gjennom å arbeide sammen med langsiktige partnere og firmaer som har drevet i mange år kan vi bygge opp trygghet og tillit. Nye produkter tas fram i nært samarbeide mellom varemerke og leverandør. Produksjonen av varer som oppfyller strenge krav fra lovverket, varemerket og kundene krever enda bedre samarbeide mellom ulike aktører. Det er derfor gjennomsiktigheten i varekjeden er så viktig og alle inngående materialstrømmer må være kjente. For å øke innsyn og ansvarlighet har vi startet et samarbeid med Trustrace, et verktøy som har gjort det mulig å kartlegge våre leverandører og underleverandører. Verktøyet gir oss en bedre visuell sporing av materialstrømmer, opprinnelsesland og hvilken sertifisering hver fabrikk og hvert materiale har.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se