Å gi tilbake til samfunnet

En viktig måte å arbeide med bærekraft på, er å passe på at våre produkter brukes ofte og lenge

Å produsere produkter som mennesker trenger er selve grunnmuren i det Icebug gjør – vi har jo bygget opp varemerket rundt en løsning med problemet med glatte underlag. Dette gjør vi for å dele med oss av vår lidenskap og samtidig prøve å gi tilbake til samfunnet:

Bli med oss ut!

Vi vil gjerne dele med oss det vi selv liker å gjøre. Derfor er alle interesserte velkommen til våre mange events – våre Icebug Xperiences! Dette er en samling med events som Icebug arrangerer for å markedsføre firmaets verdier og produkter, samtidig som vi viser mennesker at livet er bedre ute i naturen – innimellom også i bakgården til Icebugs hovedkontor.

Vi gir skoene dine et nytt liv

En annen viktig måte å arbeide med bærekraft på er å passe på at våre produkter brukes ofte og lenge.

Selvsagt har vi innimellom sko til overs, enten på lager eller som modeller som aldri ble produsert. En del av disse skoene selges til rabattert pris på våre events. En annen måte å gjøre dem så bærekraftige som mulig på, er å gi dem videre til mennesker som trenger dem, men som kanskje ikke har mulighet til å kjøpe. Vi har for eksempel gitt sko til skoleprosjekt i Afrika og til organisasjoner som hjelper flyktninger og hjemløse.

Det siste eksempelet er fra Black Friday 2018, da vi ikke hang oss på med et salg. For hvert skopar vi solgte den dagen ga vi et par av overliggende sko til Hej Främling. Det ble 50 par sko som ble sendt i vei for å gjøre livet litt enklere for flyktninger i Nord-Sverige. Å passe på at Icebugs produkter får et så langt liv som mulig er en viktig del av vårt arbeide. Like viktig er det å hjelpe mennesker til et aktivt liv utendørs, året rundt!

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se