Arbeidet på våre fabrikker

Arbeiderne på våre fabrikker har sterke fagforeninger og kan påvirke det daglige arbeidet

Vår strategi for å passe på at ingen mennesker utnyttes i produksjonen av Icebugs produkter har basert seg på at vi arbeider direkte med noen få, veldig bra skofabrikker og sekundærleverandører, samtidig som at vi tilbringer mye tid på stedet for å kontrollere at arbeidsforholdene er godtakbare.

Å arbeide i en skofabrikk i dag er annerledes sammenliknet med tiden for før skandalene med Nikes lavtlønnsfabrikker. Dagens fabrikker må holde en høy standard for å få driftstillatelse av regjeringen og klare en tredjepartsrevisjon. De må også skape et trivelig arbeidsmiljø. Alle våre fabrikker holder et høyt nivå, med høy håndverksmentalitet, egnede system for sikkerhet og renhold, samt muligheter til rekreasjon. Arbeiderne har sterke fagforeninger og kan påvirke sine arbeidstider, lønn, sykepenger og firmaets lunsjmeny. Fabrikkene i Vietnam benytter ikke sovesaler – arbeiderne bor med sine familier og pendler til jobb, enten med skuter eller kollektivtransport. Den fabrikken vi samarbeider med i Kambodsja har egen busstransport for de ansatte.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se