Icebug
TIND RB9X

Nærhet til naturen

Liker du følelsen av å ha naturen nære deg? Da kan Tind RB9X være en god nyhet for deg. Denne modellen kommer i en forpakning som puster outdoor, eventyr og liv. Men den fungerer like bra til en avslappet dag i parken eller byen.

✓ RB9X-såle for godt grep
✓ Vannavvisende overdel i mokkaakinn
✓ Lav vekt

Grep i både by og skog

Tind RB9X er en lett og komfortabel lav tursko, i stilrent mokkaskinn, som passer like bra til skogsturer på stien som inne i byen. Skoen har en vattert pløs og krave, ssom sammen med en behagelig lest gir en behagelig opplevelse hele dagen. Yttersålen i grepsgummien vår, RB9X, gir denne modellen bransjeledende grepsegenskaper på både våte og tørre underlag.

15 kg CO2 ekv. per par
21% resirkulert materiale
34% biobasert materiale
Icebug
FOLLOW THE FOOTPRINTS

Se Tinds produksjonskjede her

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se