Icebug
Torne

Varme føtter tross iskalde dager

I blant trenger du varme sko. På vei til jobben i snøstorm, i akebakken med ungene eller på fjelltur i mange minusgrader.

Vi tør påstå at Icebug Torne BUGrip® GTX oppfyller kriteriene for hva en skikkelig varm vinterstøvel skal takle. Denne godt isolerte skoen har nemlig GORE-TEX®-membran med Koala-for og er testet i temperaturer ned mot -30°C. Du får også en myk og god fleece-innside og en godt isolert innersåle med ull fra svenske Woolpowers klesproduksjon. Ikke bare holder du deg varm og tørr, du får også stå stødig når det er glatt – vi har satt inn 14 pigger i karbidstål under såla.

''Beste vinterstøvler jeg noen gang har hatt. Tidligere vintre så har jeg vært redd for å gå ut men det er jeg ikke lenger''
- Aase

Icebugs desidert varmeste sko

For fjellet, scooteren, gåturen med hunden. Torne gjør jobben og holder føttene dine varme og tørre. Samtdigis som du selvfølgelig får holde deg på beina unasett hvor glatt og isete det er, takket være de 17 piggene i karbidstål. De griper godt på isen og flekser inn i såla når de møter asfalt, slik at de holder lenge. Faktisk mange, mange mil på asfalten.

Hva er Torne laget av?

✔️ GTX-for: Koala GTX-for, 60 % PAN, 40 % PES
✔️ Fôr på innsiden: 100 % polyester fleece
✔️ Innersåle: Bloom EVA, 20 % Bloom
✔️ Fôr innersåle: 50 % resirkulert ull fra Woolpower, 15 % resirkulert polyamid, 25 % resirkulert polyester, 10 % polyester.
✔️ Overdel: LWG gold rated mokka og 100 % resikrulert polyester rip-stop

Icebug

Icebug

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se