Tursko fra Icebug

Icebug er eksperter på tursko! Gode sko til tur og friluftsliv kjennetegnes ved at de har høy komfort, at de ikke gir gnagsår og at de er slitesterke.

Tursko for dame & herre fra Icebug

Icebug er eksperter på tursko! Gode sko til tur og friluftsliv kjennetegnes ved at de har høy komfort, at de ikke gir gnagsår og at de er slitesterke. Oppdag vårt brede sortiment med tursko for dame & herre her.

Rover RB9X GTX – bestselgeren for deg og skogen

Rover RB9X er skoen for deg som gjerne søker deg ut i eventyrlig terreng, uansett om det er for en fotvandring, en lang tur med hunden eller for en løpetur. Rover har en holdbar overdel, RB9X-gummi og GORE-TEX®-membran og takler både vær og utfordringer i terrenget.

Icebug
Rover RB9X GTX

Vanntett tursko fra Icebug.

Haze RB9X GTX – en mer sjenerøs passform

Icebug er til for å gjøre det lettere for folk å komme seg ut i naturen, og Haze RB9X er nok et godt eksempel på dette i praksis. Haze er en vanntett sko som opprinnelig ble designet for løping, men takket være den sjenerøse passformen og den fantastisk komforten har den blitt en favoritt blant turgåere, hundeeiere, sopplukkere – og alle andre som liker å være ute i naturen uansett vær. Haze kommer med GORE-Tex, som garanterer at føttene holder seg tørre uansett hvor mye det regner. Haze har en bred lest med sjenerøs plass, noe som gjør den egnet for mange forskjellige føtter.

Icebug
Haze RB9X GTX

Opplev naturen med tørre føtter

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se