Icebug
Icebug

Velg rett tursko

Icebug er eksperter på tursko! Gode sko til tur og friluftsliv kjennetegnes ved at de har høy komfort, at de ikke gir gnagsår og at de er slitesterke. Med denne guiden håper vi å kunne gjøre det litt enklere å finne riktig modell til akkurat deg.

Icebug har flere forskjellige vanntette sko, mange av dem med hurtigsnøringen fra BOA, som gir god passform og ekstra komfort. Under våre tursko finner du som alltid Icebug-såler meg svært godt grep.

Rover RB9X GTX – bestselgeren for deg og skogen

Våren er en perfekt tid til å komme seg ut i skogen. Enten om det er for en tur, piknik eller lufting av hunden. Har du gode sko blir turen i skogen enda bedre. Rover, Icebugs mest solgte tursko, har en slitesterk overdel, RB9X-gummi, GORE-TEX®-membran og tåler all slags vær og utfordringer. Den er elsket for sin behagelige «rulling» i forfoten som gir et lite ekstra snert i steget og en jevn følelse.
Denne våren kommer Rover i to ulike design. En lavere og en høyere. Hvilken variant velger du?

✔️ Smalere tåboks. Er du mellom to størrelser – ta den største. Vil du ha en sko med bredere tåboks skal du scrolle ned og se på Haze RB9X GTX ✔️ GORE-TEX ✔️ BOA Fit System ✔️ Grepsgummi RB9X

Haze RB9X GTX – en mer sjenerøs passform

Icebug er til for å gjøre det lettere for folk å komme seg ut i naturen, og Haze RB9X er nok et godt eksempel på dette i praksis. Haze er en vanntett sko som opprinnelig ble designet for løping, men takket være den sjenerøse passformen og den fantastisk komforten har den blitt en favoritt blant turgåere, hundeeiere, sopplukkere – og alle andre som liker å være ute i naturen uansett vær. Haze kommer med GORE-Tex, som garanterer at føttene holder seg tørre uansett hvor mye det regner. Haze har en bred lest med sjenerøs plass, noe som gjør den egnet for mange forskjellige føtter.

✔️ Bred tåboks ✔️ GORE-TEX ✔️ BOA Fit System ✔️ Grepsgummi RB9X

Tind RB9X – en sko for alle type turer

Den nye Tind RB9X er en lav tursko som egner seg like godt til dagsturer i skogen eller i fjellet, som en rolig tur i parken. Tind har en bred tåboks, en overdel i myk semsket skinn og grepsgummi RB9X under sålen for sikkert feste i både tørt og vått vær. En sko for deg som liker «tur-stilen», men som likevel vil bruke skoene i flere anledninger.

✔️ Bred tåboks ✔️ Vannavvisende ✔️ Overdel i semsket skinn ✔️ Grepsgummi RB9X

Larvik Hemp Biosole – skoene og tur og eventyr

Larvik retter seg mot mennesker med en aktiv og bærekraftig livsstil. Den har god komfort med en bred og luftig tåboks og er laget for å tåle lange turer i både bymiljø, skog og fjell.
Under sålen til Larvik ligger Icebugs nye gummisåle Biosole som for det meste er laget av biobasert gummi, noe som fører til betydelig redusert klimapåvirkning. Gummiblandingen er også veldig slitesterk, men det som virkelig får Biosole til å skille seg ut er at sålen holder seg myk selv i lave temperaturer, noe som gir godt grep hele året.

LIVET FØLES BEDRE I SKOGEN

Skogen er Icebugs sjel og hjerte. Skogen er vår hjemmebane. Og sikkert din også, siden du fant oss. Vi lager sko for turer i skogen og prøver å bruke så mye tid som mulig i den. Derfor har vi vårt hovedkontor rett ved et naturreservat i Jonsered. Skogen gir energi, glede og ro til alle som velger å bruke tid i den.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se