Icebug
Icebug

Kjære mølle, jeg slår opp med deg.

Nytt år, nye forsetter! Dags å droppe det vanlige ”jeg skal melde meg inn på treningssenter og begynne å trene”. Starte istedet året med et forsett du aldri kommer til å angre: å være mer utendørs. Mye artigere og mye bedre – spesielt denne vinteren.
Icebug har gjort vinterløpeskor med verdens beste grep sidan 2001. Vi kan løping utendørs og vi helper deg gjerne å finne riktig løpesko for akkurat deg.

Icebug
NewRun BUGrip

For deg som løper på vinterveier

Bekvem passform og 17 dynamiske pigger

Vår mest bekvemme løpesko er perfekt for vinterløping på snøete og isbelagte veier og sykkelstier. Løp din vanlige rute, selv på vinteren! NewRun passer både deg som vil begynne med vinterløping og deg som vil ha en behagelig sko til lengre turer og økter. Finnes også i vanntett versjon.

Grep: 8/10

Icebug
Oribi5 BUGrip & Pytho5 BUGrip

For deg som løper på stier og i terreng

Pytho5 BUGrip: Allsidig, rutinert og populær

Icebug sin kanskje mest allsidige vinterløpesko. Med et lavt drop og grovt mønstret såle gjør den seg kanskje aller best på tekniske stier og ute i terrenget, men mange bruker den også til lange, rolige turer på hardt underlag. 17 dynamiske pigger.

Grep: 9/10

Oribi5 BUGrip: Lett sko med aggressivt grep

Skikkelig lett vinterløpesko som oppfordrer til et raskt løpesteg. God bakkekontakt og en pigget såle gjør at Oribi er perfekt på skogsveier og stier, samtidig som den har tilstrekkelig med demping for å fungere godt også på veier og hardere underlag. Passer den som vil ha det beste piggete grepet og som løper der hvor det er mer teknisk.

Grepp: 10/10

Icebug

Klar til å komme deg ut?

Se til å gjøre turen enda bedre. Hos Icebug finner du også sokker i merinoull – perfekt for løping, t-shirts i ull, Icetubes og smarte innleggssåler.

Hvorfor velge mølle når du kan få dette?

Icebug gjorde sitt valg i begynnelsen av 2001. Skal det løpes, skal det skje utendørs. Hele året. Isteden for å stå og stirre på en tv-skjerm eller en vegg, får du hele naturen som lekeplass. Uendelig med løyper, uendelig med inntrykk. Tross alt er skogen det største, beste og rimeligste treningssenteret som noen gang kommer å bli bygget 🌲

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se