Icebug
Icebug

Kjære mølle, jeg slår opp med deg.

Icebug har gjort vinterløpeskor med verdens beste grep sidan 2001. Vi kan løping utendørs og vi helper deg gjerne å finne riktig løpesko for akkurat deg.

Uansett om du er nybegynner, mosjonist, rutinert terrengløper eller en habil orienteringsløper – vi har skoene som gjør løpingen litt enklere nettopp for deg. her er guiden som hjelper deg med å velge rett i vinter. Fra godt grep til maksimalt grep. Alt fra vinterløpingseksperten Icebugs brede sortiment.

Arcus BUGrip – komfort med grep

Passer til: et bredt spenn av løpere som søker en løpesko med maks komfort og godt grep for løping på vinterveier og mer flatt underlag.

✔️ Grep: 7/10 ✔️ 13 pigger i karbidstål ✔️ Vanntett GORE-TEX✔️ 6 mm drop
Les mer om Arcus ☞ HER

NewRun BUGrip – nå med lengre pigger

Passer til: løpere på alle nivåer som først og fremst søker komfort, men kanskje ikke like mye som Arcus over her. NewRun har flere pigger og passer til fiine løperunder på isete vinterveier og lettløpte stier.

✔️ Grep: 8/10 ✔️ 17 pigger i karbidstål ✔️ Vanntett GORE-TEX ✔️ 7 mm drop
Les mer om NewRun ☞ HER

Rover BUGrip GTX – en allsidig kompis

Passer til: det meste. Perfekt for gåturer eller rolig løping i røft vær.

✔️ Grep: 8,5/10 ✔️ 19 pigger i karbidstål✔️ Vanntett GORE-TEX ✔️ 12 mm drop

Pytho6 BUGrip – maksimalt grep

Passer til: Terrengløpere som vil ha maksimalt grep og en morsom løpsopplevelse.

✔️ Grep: 9,5/10 ✔️ 16 pigger i karbidstål✔️ Vannavvisende✔️ 9 mm drop

Klar til å komme deg ut?

Se til å gjøre turen enda bedre. Hos Icebug finner du også sokker i merinoull – perfekt for løping, t-shirts i ull, Icetubes og smarte innleggssåler.

Hvorfor velge mølle når du kan få dette?

Icebug gjorde sitt valg i begynnelsen av 2001. Skal det løpes, skal det skje utendørs. Hele året. Isteden for å stå og stirre på en tv-skjerm eller en vegg, får du hele naturen som lekeplass. Uendelig med løyper, uendelig med inntrykk. Tross alt er skogen det største, beste og rimeligste treningssenteret som noen gang kommer å bli bygget 🌲

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se