Vintersko Dame

Vintersko for dame med det beste grepet!

Vintersko til dame

Hos Icebug finner du gode, varme vintersko for damer. Vi tilbyr piggede løpesko for vinterløping, turstøvler til de lange vandringene, outdoorsko og hverdagssko som er laget for at du verken skal skli eller fryse om vinteren. Alle skoene våre er designet i Jonsered og laget for å vare skikkelig lenge og etterlate seg minimalt med klimaavtrykk. Icebug er eksperter på sko med grep, og med Icebugs sko på føttene trenger du ikke være redd for å skli på isen. Aller best grep får du med våre dynamiske stålpigger BUGrip.

Raske leveranser
Hos oss kan du handle trygt og raskt få varene dine.
Gratis frakt på kjøp over 1000 NOK
Icebug-klima kompenserer for frakten din. Du får alltid gratis frakt hos oss når du handler for minst 1000 nok.
Største utvalg av Icebug sko
Hos oss vil du alltid finne det største utvalget fra Icebug
Icebug
Adak Wool

Tidløs skandinavisk design

Icebug
Boda

Stilren, komfortabel og smidig

Pigg eller ikke pigg?

Om du skal ha vintersko med stålpigger eller upiggede vintersko med gummisåle, avhenger i første omgang av hva du har tenkt å bruke skoene til. Vi pleier å anbefale deg å tenke som du gjør når du velger dekk til bilen. Bor du på et sted der det sjeldent blir snø og is, er upiggede sko ofte bra nok. Alle Icebug-skoene med BUGrip i navnet har dynamiske stålpigger som gir deg et sikkert feste på isen samtidig som de fjæres inn i gummisålen når du løper på hardere underlag som bar asfalt. Dette sikrer deg komfort uansett underlag. Se alle våre piggsko her


Foretrekker du gummisåle uten pigger kan du enten velge sko med Michelin-såle eller sko med vår egen gummiblanding Biosole. Sålene fra Michelin har samme mønster og gummiblanding som Michelins upiggede vinterdekk. Biosole-sålene er hovedsakelig laget av naturgummi som holder seg myk selv ved lave temperaturer, hvilket gjør at du har et sikkert grep og god komfort selv på de kaldeste dagene.

Hvilken størrelse bør jeg velge for vintersko dame?

Vi har gjort det enkelt for deg å finne riktig størrelse til vinterskoene dine. Søk på den modellen du er interessert i og klikk på knappen Størrelsesguide. Mål foten din og søk i tabellen på Women's eller Dame etter den størrelsen som passer deg. skulle skoen likevel ikke sitte godt på foten din, får du rask hjelp fra kundeservice-tjenesten vår til å bytte størrelse.

Holdbare vintersko dame

Icebug ønsker å verne om planeten og er en pådriver for at hele skobransjen skal bli mer bærekraftig og holdbar. Når vi utvikler vinterskoene våre forsøker vi å bruke biobaserte eller resirkulerte materialer i så stor grad som mulig. I skoene våre bruker vi for eksempel resirkulerte PET-flasker, gjenvunnet ull og gjenvunnet fiskenett. I tillegg bruker vi alger fra overgrodde sjøer. Ved å bruke alger får vi renset naturen samtidig som vi får brukt naturmaterialet til noe nyttig. Vinn-vinn! For de utslippene vi forårsaker klimakompenserer vi CO2-avtrykket vårt med 200 prosent.

Icebug
Metro2

Icebugs mest elskede modell gjennom tidene

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se