Vintersko Herre

Vintersko med grep fra Icebug

Vintersko Herre

Icebug er eksperter på grep. Vinterskoene våre er en god investering hvis du vil føle deg trygg på glatta i vinter, uansett om du liker å løpe eller gå. Vi har mange typer vintersko for herrer. Både tursko med høyt støvelskaft, lave hverdagssko og alt midt i mellom. Selvfølgelig har vi også en rekke modeller med piggede løpesko laget for vinterløping på is og snø.

Raske leveranser
Hos oss kan du handle trygt og raskt få varene dine.
Gratis frakt på kjøp over 1000 nok
Icebug-klima kompenserer for frakten din. Du får alltid gratis frakt hos oss når du handler for minst 1000 nok.
Største utvalg av Icebug sko
Hos oss vil du alltid finne det største utvalget fra Icebug.

Metro2 BUGrip – verdens mest solgte piggsko!

Metro2 BUGrip er Icebugs mest solgte vintersko - og verdens mest solgte sko med pigg. Hvorfor? Svaret er veldig enkelt. Med Metro får du det beste grepet på markedet - og samtidig en veldig pen vintersko. Med de 16 dynamiske piggene av karbidstål holder du deg på beina uansett hvilke isete utfordringer du støter på, og du kan gjøre mange mil på asfalt uten å måtte bekymre deg for at piggene blir utslitte. Den lange glidelåsen på siden av skoen gjør skoen enkel å ta av og på og den komfortable og romslige lesten gjør vinterturene til en ren glede!

Icebug
16 dynamiske stålpigger

Metro2 BUGrip

Vintersko for herrer

Med Icebug på føttene trenger du ikke å bekymre deg for å skli på glatta eller fryse i kulda. Icebug produserer gode, varme og holdbare vintersko for herrer. Hos Icebug finner du både piggede og upiggede sko for vinterløping, gåturer og outdoor – og selvfølgelig har vi også et bredt utvalg av hverdagssko for vinteren. Skoene våre designes og utvikles i Jonsered utenfor Göteborg og er laget for å vare lenge, og for å etterlate seg et minimalt klimaavtrykk. Icebug har flere ulike grepsteknologier, men hvis du vil sikre deg det aller beste grepet er det skoene med våre dynamiske stålpigger BUGrip du skal velge. Se alle våre piggsko her.

Pigg eller ikke pigg?

VI selger vintersko for herrer med og uten stålpigger – og det finnes ingen fasit for hva du bør velge. En enkel retningslinje er å ta utgangspunkt i hva du velger på bilen din. Bor du på et sted der det sjeldent blir holke og snø, klarer du deg antakeligvis med upiggede vinterdekk – og da er et par upiggede sko med gummisåle et godt alternativ. Bor du derimot lengre nord eller i innlandet hvor det ofte er glatt, bør du velge sko med stålpigger. Et par piggede sko har mange fordeler sammenlignet med løse brodder, fremfor alt har de bedre grep, høyere komfort og lengre levetid.

Hvilke Icebug-vintersko herre har best grep?

Finner du en Icebug-sko med BUGrip i navnet, betyr det at skoen har våre dynamiske stålpigger BUGrip. Piggene har spisser av karbidstål som gir et utrolig godt feste på isen, samtidig som de er tilnærmet umulig å slite ut. Dessuten fjærer piggene inn i såla når du løper eller går på hardt underlag, hvilket sikrer komfort uansett underlag. Hvis du bor på et sted hvor det sjeldent er glatt holke, bør du vurdere en upiggede vintersko med gummisåle. For vinterbruk har Icebug to ulike alternativer her: Michelin og Biosole. Biosole er vår siste innovasjon, en egen gummiblanding som hovedsakelig består av naturgummi. Det er ikke bare bra for planeten, det gjør også at sålene holder seg myke i lave temperaturer og dermed er de perfekte for skandinavisk vinterklima. Skoene våre med Michelin i navnet har en yttersåle fra Michelin, med samme gummiblanding og mønster som Michelins upiggede vinterdekk.

Vintersko herre med lavt klimaavtrykk

Vi har gjort det til vår oppgave å oppfordre skobransjen til å gjøre utviklingen av sko mer holdbar. Vi jobber aktivt med å redusere klimaavtrykket vårt, og vinterskoene våre er et godt eksempel på hvordan det skjer i praksis. Vi forsøker å benytte gjenvunne eller biobaserte materialer i så stor grad som mulig, og i vinterskoene våre finner du for eksempel alger fra overgrodde vassdrag, gjenvunne PET-flasker, gjenvunnet fiskenett og gjenvunne ullrester fra svensk klesproduksjon. Vi har kommet langt i holdbarhetsarbeidet vårt, men kommer aldri til å komme i mål, og de utslippene vi fortsatt forårsaker, klimakompenserer vi med 200 prosent.

Velg riktige vintersko herre

Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken av Icebugs vintersko som passer best til nettopp deg, hjelper vi deg gjerne. Kontakt vår trivelige kundeservice, så hjelper de deg raskt med å gjøre et godt valg – slik at du får et par nye favorittsko i vinter – som du også kan ha neste vinter og vinteren etter det igjen.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se