Icebug
Zeal5 OLX

For uovervinnelig grep over alt

Zeal5 OLX - En perfekt kombinason av komfort og prestasjon

Zeal5 OLX er en pigget sko for konkurranser og trening i teknisk krevende terreng. Med sin noe bredere passform er den et perfekt alternativ for deg som ikke passer de smaleste skoene våre. Under såla har du 16 stålpigger, hvilket gir det beste grepet – et grep du ikke kan kjøpe for penger – over alt og når som helst.

Overdelen er slitesterk men føyelig, og snøresystemet sørger for at skoen omslutter foten ordentlig. For å holde vann og søle borte, har Zeal en lav vannabsorbering, i tillegg til at den romslige tåboksen har fått en beskyttende mudguard. Mellomsålen er laget i en u-form, hvilket forbedrer passformen og gir ekstra støtte under foten – uten å kompromisse med løpsfølelsen. Mellomsålens form bidrar også til å gi deg ekstra beskyttelse under foten i steinete terreng.

Icebug
OLX

16 faste stålpigger

8,6 kg CO2 ekv. per par
19 % resirkulert materiale
9 % biobasert materiale

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se